23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Contiga Tinglev A/S udvider med kontor i Vejle

På grund af fortsat stor ordreindgang udvides med et kontor i Vejle

Contiga Tinglev A/S, der er en af Danmarks førende producenter af betonelementer, oplever fortsat stor ordreindgang med deraf følgende travlhed i virksomheden. Dette kommer også til udtryk i virksomhedens konstruktions afdeling, hvor der siden oktober 2014 er blevet ansat 19 nye medarbejdere, og der søges fortsat kompetente medarbejdere.

For at stå bedre i forhold til at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere fra et større opland, har Contiga Tinglev den 1. august 2015 åbnet et nyt konstruktions kontor i Vejle.

Indenfor 12 måneder forventer vi at have 10 - 15 medarbejdere tilknyttet vort nye kontor, udtaler konstruktions chef Henrik Jakobsen.

Kontoret får i første omgang til huse i den meget markante bygning Advice House, der ligger synligt fra motorvej E45 på adressen Lysholt Allé. Senere flytter kontoret til en nabobygning, der planlægges opført ved siden af Advice House, hvor Contiga Tinglev A/S har option på en yderligere udvidelse af kontoret.

Både de nuværende bygninger og det planlagte nye byggeri er spændende byggerier med fokus på miljørigtig energiforsyning, hvilket også har haft en betydning for valget af placering udtaler adm. Direktør Karsten Rewitz.

Heidelberg Materials Precast Denmark A/S
Mads Clausens Vej 58
6360 Tinglev
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33255047

Send til en kollega

0.063