23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LEGRABOX - en helt ny bevægelseskvalitet i elegante rammer

LEGRABOX - udtræk til stålskuffer, med ny bevægelseskomfort. Vælg imellem skinner med integreret blumotion, tip-on eller begge dele.

Retlinjet, enkelt design kombineret med materialer af høj kvalitet, definerer udseendet af LEGRABOX. Siderne er lige indvendig og udvendig og med 12,8 mm imponerende slank. Alle komponenter er afstemt perfekt efter hinanden og skaber en harmonisk overgang.

LEGRABOX præsenterer sig med et fuldstændigt nyt farvekoncept. Muligheden for et kundebrand er en integreret del af sidedesignet. Om det er skuffer eller indvendige skuffer, om der er front eller indvendigt udtræk - LEGRABOX giver mangfoldige anvendelsesmuligheder og ser flot ud i hele boligen.

- Materialer og farver: Inox med antifingerprint eller stål med overfladecoating i mat sort, mat oriongrå eller mat hvid
- Højder: N, M,K, C og F
- Længder: 270 – 650 mm
- Passende inddelingssystem AMBIA-LINE

En ny bevægelseskvalitet
Med LEGRABOX-korpusskinne blev der udviklet et nyt skinnesystem, som forbinder et enkelt design med fortrinlige løbsegenskaber. Allerede ved åbning fra den første millimeter er denne bevægelseskomfort mærkbar.

Lav åbningskraft og et synkroniseret let kørende løb giver en ny følelse af ro og kvalitet. Den sikre BLUMOTION-teknologi sørger for en emotionel lukkeoplevelse – stille og rolig.

Montering og justering
Sikkerhed er samtidig indbygget ved LEGRABOX: Fronten hægtes let i holderen og klipses herefter ganske let på. Monteringen kan sagtens klares selv om udtrækket allerede er hængt på.

Afmonteringen klares lige så let, takket være holderen kan selv meget brede skuffer med lethed afmonteres af en enkelt person.

LEGRABOX kan indstilles 3-dimensionelt i højde, sideværts og hældning. Såvel ved skuffer som også ved kolonialudtræk- et præcist fugebillede.

- Fuldudtræk ved længder fra 270 – 600 mm
- Dynamisk belastning ved 40 kg og 70 kg
- Med integreret BLUMOTION, kombinerbar med SERVO-DRIVE, eller som TIP-ON-variant
- Optionel sidestabilisering

Bevægelsesteknologi
LEGRABOX kan kombineres med det elektriske bevægelsessystem SERVO-DRIVE. Sådan åbnes grebsløse møbler ved et let tryk og lukker stille og roligt med BLUMOTION.

Ønskes der mekanisk åbning, kan LEGRABOX-korpusskinne fås med integreret TIP-ON-teknologi. Grebsløse møbler åbner ved et let tryk og trykkes på plads ved lukning.

OL-Beslag A/S
Bergsøesvej 2-4
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69881718
P nummer: 1002308205

Kontaktperson

MD
Maria Dalsgaard
md@ol-beslag.dk

Send til en kollega

0.093