23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du en god (nok) forhandler?

På Nohrcons nye intensive kursus "Forhandling og indflydelse" får du en unik kombination af indsigt og værktøjer til at strukturere og forbedre dine forhandlingsresultater og relationer.

Når vi forhandler både gennem personlige møder og e-mails er alt, hvad vi siger og gør, af betydning for udfaldet af forhandlingen. Vores kropssprog og ordvalg kommunikerer hele tiden vores tanker, følelser, hensigter, og bevidst eller ubevidst signalerer vi overskud eller underskud.

På dette Nohrcon-kursus får du en stærk sammenkobling af de vigtigste emner, når det gælder forhandling både via kropssprog og skriftlig kommunikation, ligesom du får det professionelle værktøj Forhandl-O-meter™, som du altid kan have ved hånden og dermed sikre en varig optimering af dine forhandlingskompetencer.

 

PÅ KURSET FÅR DU:

  • Indblik i velafprøvede metoder til afkodning og optimering af kropssprog og skriftlig kommunikation, sådan at du kan kontrollere din egen forhandlingsteknik og gennemskue modpartens.
  • Redskaber til at blive en effektiv og professionel forhandler.
  • Træning i at argumentere med overbevisning og positiv overtalelse.

 

HVEM KAN DELTAGE?
Alle, der har brug for at vide, hvordan man kommer bedst i mål i en forhandlingssituation. Du kan være leder, projektleder, medarbejder, rådgiver mm. Det er ikke afgørende for dit udbytte, hvilken branche eller funktionsområde du arbejder i.

 

PROGRAM, PRIS OG TILMELDING:

Forhandling og indflydelse

 

SE ALLE NOHRCONS ØVRIGE ARRANGEMENTER PÅ HJEMMESIDEN:

www.nohr-con.com

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.078