23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KA Interiør styrker organisationen

KA Interiør i Grindsted har vokseværk og forbereder sig nu på yderligere fremtidig vækst ved at styrke organisationen inden for indkøb, produktudvikling og produktion med tre stærke profiler.

Efter overtagelse af nabofabrikken og udvidelse af produktionen tidligere på året, er produktionen blevet styrket med Brian Rohde Thomsen. Brian har mange års erfaring inden for produktionsledelse af møbel og inventarproduktioner.

”Brians primære opgave bliver at fortsætte den udvikling af produktionen, vi startede sidste år.
Produktionen skal gøres mere effektiv og fleksibel, så vi kan håndtere flere farver, produktkombinationer og specialprodukter, så vi dermed kan imødekomme vores kunders forventninger”, siger CEO Allan Meyer.

Indkøbsorganisationen er blevet styrket med indkøbs- og logistikchef Michael Nissum. Michael kommer fra en stilling som Lead Buyer hos Nobia, og før det som indkøber hos BoConcept.

”Med den indkøbsvolumen som vi efterhånden har i virksomheden, er der mulighed for at optimere på indkøbet, og vi står samtidig overfor at skulle implementere en lang række nye produkter. Derfor har vi styrket organisationen med en markant indkøbsprofil”, forklarer Allan Meyer.

KA Interiør har netop gennemført et vellykket skifte af den mangeårige samarbejdspartner på logistik til Thortrans i Randers. ”Vores kunders behov for leverancer udvikler sig og en stigende andel skal leveres uden for Danmark. Derfor er der behov for at imødekomme kundernes forventninger, tænke nyt og optimere vores logistik, der udgør en betydelig omkostningsandel”, siger Allan Meyer.

Netop fokus på den fremtidige vækst, nye kunder og krav til produkter har fået KA Interiør til at tænke i nye baner.

”Vi skal lytte til vores kunder og deres kunder, være innovative og turde tænke nyt”, siger Allan Meyer.

Det har virksomheden gjort, og for at styrke denne udvikling, har vi ansat Vagn Kirkeby Larsen. Vagn har mange års erfaring med udvikling af møbler fra blandt andre BoConcept.

”Vi ønsker at give vores produkter et generelt løft på kvalitet og design. Samtidigt har vi over det seneste år udviklet en lang række ideer til tillægsprodukter, mere og bedre funktionalitet og ikke mindst opgraderet eksisterende produkter”, siger Allan Meyer.

KA Interiør A/S
Odinsvej 1-5
7200 Grindsted
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20001305
P nummer: 4660461086

Kontaktperson

KL
Kenneth Luciano
Marketingskoordinator
+45 76721580 kle@ka-as.dk

Send til en kollega

0.078