23948sdkhjf

Pavillon byggeri søger ny ejer eller lejer.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mobilhouse A/S

SOSU-skolen i Aarhus er klar til at flytte ind i deres nye bygning, og lejekontrakten på det midlertidigt byggeri, med Mobilhouse A/S udløber. Derfor er der nu mulighed for at leje eller købe de 20 pavilloner, som bygningen er sammensat af.

Da SOSU-skolen tilbage i 2010 havde behov for mere plads, valgte Årstidens Arkitekter efter licitation, at entrere med Mobilhouse A/S, fordi vi både pris- og kvalitetsmæssigt leverede det bedste bud, på det midlertidigt byggeri.
Mobilhouse A/S har udlejning som kernekompetence og har stået for udvikling, design, bygning, komplettering og færdiggørelse af den H-formet bygning, bestående af 20 pavilloner.

Besøger man SOSU-skolen i dag, står man nu ikke med fornemmelsen af, at der er tale om et midlertidigt byggeri. Mobilhouse A/S bygger nemlig pavilloner efter det seneste bygningsreglement, og byggeriet er udført efter de strengeste krav: Kvalitetsmæssigt, økonomisk, energimæssigt og miljømæssigt - samt ikke mindst sundhedsmæssigt. På den måde hører moderne pavillonbyggeri faktisk til blandt de allerbedste på samtlige parametre: Indeklima, faciliteter, handicapvenlighed, energi, miljø, komfort osv.

FAKTA OM BYGGERRIET

SOSU-skolens nye bygning er vedligeholdelses-venlig og bygget i miljøvenlige produkter: Træ, gips, cembrit, linoleum osv.
Det gode indeklima sikres ved installation af Airmaster ventilationssystem, stop-solglas i vindues-ruderne og udvendige markiser, mens handicapvenligheden er tilført byggeriet i form af ramper, handicaptoiletter, brede gange og brede døre, så man også kommer let og sikkert rundt i kørestol.
Bygningsreglement BR08 er fulgt til punkt og prikke.
Bygningen kan flyttes til en anden grund og være funktionel i løbet af en lille måned, da den er konstrueret i et boks-system, der muliggør let byggeri med høj isolerings-evne.

Kontakt Mobilhouse A/S for en fremvisning og en uforpligtende snak.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mobilhouse A/S

Amerikavej 1
7000 Fredericia
Danmark
Mobilhouse A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109