23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Building Green, Aarhus åbner for standsalget!

D. 29.-30. marts 2017 giver vi arkitekter, producenter, bygherrer og rådgivere fra hele landet nye muligheder for at netværke, styrke kompetencerne, når Centralværkstedet i Aarhus slår dørene op til Building Green, Aarhus.

Building Green er Danmarks største event for bæredygtige og energieffektive bygninger, og har indtil nu udelukkende eksistereret i en Københavnsk udgave. Efterspørgslen efter en afholdelse i Jylland er stor, især iblandt målgruppen, som ønsker en jysk version af Building Green. Derfor glæder vi os over, at vi nu kan byde velkommen til Building Green, Aarhus d. 29. - 30. marts 2017.

Arrangementet får en eksklusiv indpakning, med en anderledes standopbygning i charmerende rammer, i det gamle "Centralværkstedet" midt i Aarhus C. På den måde er det let for alle, der enten kommer med bil, tog, bus eller cykel!

Ansøg om standene
Allerede nu kan du blive klogere på begivenheden samt ansøge om at blive en del af Building Green, Aarhus. Interessen for at udstille bæredygtige produkter er støt stigende. Derfor er der på Building Green, Aarhus en ansøgningsproces. Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er.

Building Green eksisterer i kraft af troværdighed og renommé, som stedet hvor besøgende kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed. Derfor værner vi meget om kvaliteten – herunder naturligvis også kvaliteten af vore udstillere.

Det er en unik mulighed for dig og din virksomhed, at møde beslutningstagere fra Danmarks bæredygtige byggebranche. Building Green er den ideelle markedsføringsplatform hvis din virksomhed satser grønt.

Der er begrænset antal ledige stande, og efterspørgslen er allerede meget stor. Se den nye hjemmeside for arrangementet, og ansøg om en stand i dag!

Vi glæder os til at byde alle velkommen til Building Green, Aarhus!

Building Green, Aarhus
D. 29. - 30. marts 2017
www.buildinggreen-aarhus.dk

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.063