23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fornem Branchepris til RIWAL

Ved en flot ceremoni på Hotel Clarion Sign i Stockholm den 8. juni blev RIWAL kåret som ”Large Rental Company of the YEAR 2016” af The European Rental Association.

Den prestigefyldte hæder som årets udlejningsvirksomhed i Europa blev tildelt af et enigt dommerpanel og er primært motiveret i RIWALs lancering af virksomhedens nye LEAN operationssystem,”The Riwal Way”, som ved introduktionen i 2015 opnåede en enestående effekt.

Med en forøgelse på beskedne 4 % af sin samlede flåde hævede RIWAL INTERNATIONAL omsætningen med 13% - ligesom EBITDA overskuddet steg med 22%.

Endvidere har RIWAL INTERNATIONAL på tværs af organisationen været innovative på flere andre fronter: En ny online kundeportal – Mit Riwal – har set dagens lys, elektroniske versioner af flere forskellige slags bomme er introduceret og der er åbnet nye depoter i Belgien, Danmark, Sverige, Indien og Kasakhstan.

”At blive kåret som Large Rental Company of the Year i skarp konkurrence med andre nominerede virksomheder, der også har opnået ekstremt flotte resultater, oplever vi som et gigantisk skulderklap. Vi kan kun være stolte og glade for denne fornemme anderkendelse, som vi tager imod i ydmyghed. Det kan kun anspore os til at arbejde hårdt på at nå endnu bedre resultater i fremtiden.” siger Adm. Direktør Claus Kromann 

Læs mere om udlejning af lift hos Riwal her og følg desuden med på Facebook.

 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.094