23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TRIUM Pumpen - god dansk kvalitetspumpe

TRIUM pumpen er blevet produceret siden 1927 og er et dansk kvalitetsprodukt. Dette kendetegnes bl.a. ved at mange af de første pumper, som er produceret i 1920-30’erne stadig er i drift rundt omkring i de danske forsyninger og i industrien!

TRIUM pumperne produceres som ét eller flere-trins centrifugal pumper og anvendes verden over til bl.a. vandforsyningsanlæg, spildevandsanlæg, kraftvarmeanlæg, kemisk industri, levnedsmiddelindustri, bryggerier, brandslukningsanlæg og i det maritime.

TRIUM Pumperne, som stadig er dansk produceret, er meget solide og driftssikre og virkningsgraden er på niveau med de bedste. Pumperne kan leveres i forskellige materialer og udstyres med enten mekanisk eller blød tætning efter opgaven eller kundens ønske.

B. Christensen Maskinfabrik/TRIUM Pumper tilbyder nye pumper som en del af en kundetilpasset løsning, hvor energieffektiviteten er i højsædet og pumpeløsningen leveres med højeffektive elmotorer og frekvensomformere. Hos B. Christensen Maskinfabrik/TRIUM Pumper benytter vi motorer og frekvensomformere fra de største fabrikanter og leverer gerne både permanent magnet-motorer eller synkron reluktans-motorer.

B. Christensen Maskinfabrik/TRIUM Pumper tilbyder også renovering og opdatering af eksisterende pumper og har specialiseret sig i ”energi-renovering” hvor der sættes fokus på den optimale løsning for pumpen i det eksisterende anlæg. I mange tilfælde er den bedste og billigste løsning netop at bibeholde den eksisterende pumpe og tilpasse denne til de ”nye udfordringer” eventuelt med ny el-motor og frekvensomformer. Herved spares ombygning af rørsystemet til en ny pumpe og med udskiftning af sliddelene i den eksisterende pumpe, udvendig maling og indvendig coatning til effektivitetsforbedring, fremstår den renoverede pumpe som ny og stadig helt igennem dansk!

B. Christensens Maskinfabrik Eftf.ApS
Linåvej 9
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29922039
P nummer: 1012617166

Kontaktperson

TM
Thomas Mørch
post@trium.dk

Send til en kollega

0.109