23948sdkhjf

TRIUM Pumpen - god dansk kvalitetspumpe

| Medlemsnyhed | Indrykket af B. Christensens Maskinfabrik Eftf.ApS

TRIUM pumpen er blevet produceret siden 1927 og er et dansk kvalitetsprodukt. Dette kendetegnes bl.a. ved at mange af de første pumper, som er produceret i 1920-30’erne stadig er i drift rundt omkring i de danske forsyninger og i industrien!

TRIUM pumperne produceres som ét eller flere-trins centrifugal pumper og anvendes verden over til bl.a. vandforsyningsanlæg, spildevandsanlæg, kraftvarmeanlæg, kemisk industri, levnedsmiddelindustri, bryggerier, brandslukningsanlæg og i det maritime.

TRIUM Pumperne, som stadig er dansk produceret, er meget solide og driftssikre og virkningsgraden er på niveau med de bedste. Pumperne kan leveres i forskellige materialer og udstyres med enten mekanisk eller blød tætning efter opgaven eller kundens ønske.

B. Christensen Maskinfabrik/TRIUM Pumper tilbyder nye pumper som en del af en kundetilpasset løsning, hvor energieffektiviteten er i højsædet og pumpeløsningen leveres med højeffektive elmotorer og frekvensomformere. Hos B. Christensen Maskinfabrik/TRIUM Pumper benytter vi motorer og frekvensomformere fra de største fabrikanter og leverer gerne både permanent magnet-motorer eller synkron reluktans-motorer.

B. Christensen Maskinfabrik/TRIUM Pumper tilbyder også renovering og opdatering af eksisterende pumper og har specialiseret sig i ”energi-renovering” hvor der sættes fokus på den optimale løsning for pumpen i det eksisterende anlæg. I mange tilfælde er den bedste og billigste løsning netop at bibeholde den eksisterende pumpe og tilpasse denne til de ”nye udfordringer” eventuelt med ny el-motor og frekvensomformer. Herved spares ombygning af rørsystemet til en ny pumpe og med udskiftning af sliddelene i den eksisterende pumpe, udvendig maling og indvendig coatning til effektivitetsforbedring, fremstår den renoverede pumpe som ny og stadig helt igennem dansk!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
B. Christensens Maskinfabrik Eftf.ApS

Linåvej 9
8600 Silkeborg
Danmark
B. Christensens Maskinfabrik Eftf.ApS

Send til en kollega

0.11