23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggeriet bør inviteres til at diskutere samfundsansvar

Byggeriet glimrer ved sit komplette fravær i Erhvervs- og Vækstministeriets netop nedsatte Dialogforum for samfundsansvar og Vækst.

Brancheforeningen Danske Byggecentre finder det ubegribeligt, at der ikke er blevet plads til så stor en del af dansk erhvervsliv.

- Det er tankevækkende, at man kan samle det meste af erhvervslivet i et dialogforum for samfundsansvar uden at involvere byggeriet. Særligt i betragtning af at byggeriet står i forreste linje i forhold til så mange af de opgaver, dialogforummet er sat i verden for at komme med løsninger på, siger Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre.

Byggeriet på forkant med energieffektivisering og beskæftigelse til faglærte
I Brancheforeningen Danske Byggecentres optik er de store dagsordner inden for samfundsansvar at reducere samfundets forbrug af energi og sikre, at der findes en plads til alle på arbejdsmarkedet, herunder udlændinge.

- I min optik ligger de samfundsansvarlige udfordringer i forhold til vores klima og hvordan vi bliver endnu bedre til at få flere af samfundets svageste i beskæftigelse. To opgaver byggeriet har enorm erfaring med. Om muligt er vi den branche, som har allermest berøring med de problemstillinger. Så det er da ærgerligt, at man slet ikke har set til vores side. Men vi er naturligvis parate til at indgå i forummet, hvis man ombestemmer sig, siger Palle Thomsen.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@bdb.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.063