23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Byggecentre samles og tænker fremad

Visioner og nytænkning er temaet på Brancheforeningen Danske Byggecentres årsmøde.

Til at inspirere og tvinge nye tanker frem har Danske Byggecentre inviteret Michael Moesgaard Andersen, der er kendt som iværksætter og investor, samt Peter Lund Madsen, eller Hjernemassen, som vil fortælle om, hvordan vi bedst bruger hovedet, hvis vi vil tænke nyt.

I samme boldbane kommer Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt også og fortæller om regeringens planer for fremtidens byggepolitik. Arrangementet slutter af med Linda P.

- Hvis krisen har lært os noget, er det at vi må tænke nyt, hvis vi også skal fejre årsmøde om 10 år. Og i betragtning af at den værste krise ser ud til at være ovre, så vi kan begynde se fremad, tænkte vi, at det vil være passende at invitere nogle eksperter, der kan hjælpe os med det. Måske stimulere nytænkningen blandt gæsterne, siger Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre.

Gode ting skal man beholde
Selvom temaet er nyt, er det ikke alting, der bliver skiftet ud. Således blev Brancheforeningen Danske Byggecentres mangeårige og populære formand, Poul Erik Grønfeldt endnu en gang valgt som formand og vil således også tegne foreningen det kommende år. Dette på trods af at han faktisk havde besluttet sig for at gå pension. Men det lykkedes bestyrelsen af overtale ham til at tage et år mere. Blandt andet kommer han til at deltage i forbindelse med Brancheforeningen Danske Byggecentres arrangementer på Folkemødet på Bornholm.

Den øvrige bestyrelse er nu Tømmerhandler Michael Buhl (CF Petersen & Søn A/S), adm. direktør Carsten Ludvig (Johannes Fog), Regionsdirektør Tony Hansen (Bygma) og Trælastdirektør Carl Bladt (Davidsen).

Jens Jensen (Bygma) samt Ole Dahl (DT Group) er således trådt ud af bestyrelsen, og Tony Hansen og Carl Bladt er nye medlemmer.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@bdb.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.062