23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et suverænt valg med det nye udvidede Moduflex ventilsystem

Parker Hannifin, verdens førende udbyder inden for ”motion & control” teknologier tilbyder et enestående valg med det nyligt udvidede Moduflex ventilsystem - et system af ventiler designet til at opfylde langt de fleste applikationskrav.

Ventilsystemet konfigureres ud fra basiskomponenter eller leveres som en formonteret og testet ventilblok - intet andet system kan tilpasses så let, når det først er blevet specificeret. Med et unikt clip-on/out push-in fittings system, quick release elektriske konnektorer og en enkelt mekanisk skrueforbindelse mellem manifoldene, kan designændringer, som er udført i sidste øjeblik, nemt implementeres.

En sådan adaptiv teknologi betyder, at Moduflex ventilsystemet er i stand til at opfylde de skiftende krav i hele spektret inden for automatisering. Da Moduflex ventilsystemet er multifunktionelt, kan det anvendes på en række forskellige måder; enkeltstående ventiler, ventiløer med enkelt fortrådning, fælles fortrådning eller ventiløer med fieldbus, flow kontrol, trykregulatorer og vakuum generatorer med integreret blow-off. Moduflex ventilsystemet fås som særskilte komponenter eller som en del af en formonteret og testet ventilø – et ventilsystem, som let kan tilpasses, når det er specificeret.

Mulighederne for at kombinere forskellige ventilstørrelser med forskellige flowhastigheder på samme ventilblok er et centralt element med tre ventilstørrelser, som arbejder ved tre forskellige flows (275, 510 eller 1340 NL/min), som alle kan kombineres i én ventilblok. Hver ventil i blokken kan præcist tilpasses aktuatorens størrelse, hvilket muliggør, at systemet kan tilbyde den ultimative fleksibilitet.

Som en udvidelse af det eksisterende Moduflex ventilsystem har Parker nu indført et nyt IP40 klip stik. IP40-stikket giver en betydelig pladsbesparelse sammenlignet med en låsbar kabelforbindelse, en dimensional besparelse på 20% (13mm) og en besparelse på mere end 90% reduktion i vægt af elkomponenter. Denne IP40 kabelforbindelse er specielt gavnlig, når de anvendes i kabinetter eller andre ikke-aggressive miljøer, hvor den nye IP40-forbindelse giver optimeret beskyttelse mod uønsket vand og støv i de elektriske forbindelser.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.062