23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alument ApS fejrer 3 års fødselsdag med stor salgsfremgang

Hos Alument ApS i Fredericia, der er specialister i glasinddækninger til altaner og terrasser, er der fuld damp på kedlerne. Virksomheden kan fejre 3 års fødselsdag med rekord stort salg af altan- og terrasseinddækninger.

Af Karina Davids - kdmarketingsupport
Der er sket rigtig meget spændende, i løbet af disse 3 år ude i verden, hvor der både har været finanskrise og et begyndende opsving, men også hos Alument A/S er der sket mangt og meget på de år. Virksomheden har som så mange andre nystartede virksomheder måtte kæmpe for sin berettigelse på markedet. ”Så det er med stor tilfredshed og stolthed, at vi ser tilbage på 3 spændende og til tider hektiske år, hvor det er blevet til mere end 500 altaninddækninger og 150 terrasseinddækninger i Danmark”, fortæller indehaver og salgschef erhverv Lars Bomholt.

Nyt rekord år
Fremtiden tegner lys for Alument, idet der allerede på nuværende tidspunkt er lagt ordrer i ordrebogen frem til 2017. Vi ser positivt på 2015 som helhed og øger forventningerne som følge af et godt første og anden kvartal. På nuværende tidspunkt har vi en klar forventning om, at 2015 bliver et nyt rekord år, siger indehaver og salgschef privat, Thomas Kronberg

For at opnå flere ordrer og øge kendskabet til vores produkter har vi løbende haft stor fokus på vores markedsføringen samt fokus på optimering af montageforløbet og slutresultat for vores kunder. Vi håber, at øge antallet af tilfredse kunder rundt om i hele Danmark, fortæller de to indehavere Thomas Kronberg og Lars Bomholt samstemmigt.

Positiv udvikling
Udviklingen har været stærk og positiv, så virksomheden i dag foruden de 2 ejere - Thomas Kronberg og Lars Bomholt, tæller 2 salgskonsulenter og 4 faste montører. Alument har base i kontorfællesskabet "Videnparken" i Fredericia og dertil kommer en fast udstilling på HUSET- en del af Byggecentrum i Middelfart - så virkeligheden er en anden end for blot 3 år siden, hvor vi startede med lille hjemmekontor. Uden et godt netværk og nye trofaste kunder var vi aldrig kommet så langt.

Alumentdk
Albuen 4B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41423870

Kontaktperson

LB
Lars Bomholt
Salgschef
+45 60811601 lb@alumentdk.dk

Send til en kollega

0.062