23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Studietur til nyt kontor- og domicilbyggeri

Eksklusiv mulighed: Oplev Novo Nordisks nye domicil i Bagsværd, Moes nye domicil i Buddinge, og Hempels nye domicil i Lyngby på Nohr-Con’s studietur d. 5. november.

Nohr-Con's studietur får du en enestående mulighed for at se nogle af de mest spændende kontorbyggerier, som er åbnet i København og omegn det seneste år. Arkitekter og brugere viser rundt i de nye kontorbygninger og fortæller om visioner, konkrete udfordringer og erfaringer.

Vi skal blandt andet se:

- Novo Nordisks nye domicil i Bagsværd

- Moes nye domicil i Buddinge

- Hempels nye domicil i Lyngby

Først får du mulighed for at høre Phillip Tidd, Head of Consulting hos virksomheden Gensler i London fortælle om trends og tendenser i kontorindretning og på arbejdsmarkedet - og om de udfordringer, der følger med valg af en virksomheds kontorer nu og i fremtiden. Derefter kører vi så ud og ser på Københavnsområdets nye domiciler og kontorbyggerier.

Studieturen henvender sig til:
Arkitekter, indretningsarkitekter, bygherrer, bygherrerådgivere, rådgivere, entreprenører, leverandører, designere, HR-konsulenter, facilities managers og øvrige aktører, som er interesserede i at se nyskabende og spændende kontorbyggerier.

Program, pris og tilmelding til studieturen på Nohr-Con's hjemmeside her

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063