23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Årets begivenhed for alle CAD-brugere: DP Forum 2014

Velkommen til Digital Prototyping Forum 2014 - Mød Preben Mejer, Autodesk og eksperterne fra NTI CADcenter til inspiration og erfaringsudveksling.

Vores verden er i konstant forandring, og behovet og efterspørgslen for fødevarer, produkter og velfærd stiger stødt. Nye opfindelser, hurtigere og billigere transportformer, skaber behov for innovativ tilgang til ens produkter og løsninger. Samtidig er det et faktum, at vi bliver flere og flere mennesker på jorden, som alle vil have del i velfærden. Den øgede globalisering stiller store krav til os som vidensland, og dermed nye muligheder som udviklingen
giver os i Danmark. Vi er således nødsaget til at forholde os til denne udvikling, og se det som vækstmuligheder, hvis vi navigerer klogt og først. Vi kalder det differentiering via innovation.

__________________________________________________________________________

Gratis tilmelding her

Datoer:

8. oktober: Scandic BYGHOLM Horsens, Schüttesvej 6, 8700 Horsens

9. oktober: Scandic Roskilde, Søndre Ringvej 33, 4000, Roskilde

__________________________________________________________________________

Digital Prototyping bringer orden i kaos, ved at forene designdata fra alle faser af udviklingsprocessen i én samlet digital model. Dermed får du bedre mulighed for at designe, visualisere og simulere en komplet løsning uden at være afhængig af kostbare fysiske prototyper eller tab af data, når der skal kommunikeres med andre afdelinger eller samarbejdspartnere. Efterårets ERFA-møder byder på spændende og inspirerende indlæg omkring Autodesk Digital Prototyping, datamanagement, Autodesk 360, PLM360 og kundehistorier for inspiration. Desuden byder dagen på mulighed for erfaringsudveksling og møde med jeres daglige kontaktpersoner fra NTI CADcenter. Vi glæder os til at se jer, og håber at rigtig mange har mulighed for og lyst til at deltage.

Formålet med dagen
Vi har alle fortsat fokus på at være med fremme med den teknologiske udvikling, og de muligheder den bringer. Vi tager også i år en dag ud af kalenderen og dedikerer denne til erfaringsudveksling, hvor det ligger os på sinde, at I, som brugere og beslutningstagere, får hele konceptet omkring Digital Prototyping belyst på denne dag. Dagen handler i alt sin enkelthed om at skabe ro og orden i ens digitale designdata.

Teknologien har aldrig været mere sammenhængende, end den er nu, hvilket vi vil demonstrere med de løsninger Autodesk tilbyder, så du kan opleve, hvordan de understøtter din virksomheds forretningsstrategi. Vi ønsker at skabe rammerne om en informationsrig dag, hvor al information og vores eksperter stilles til rådighed for deltagerne. Samtidig kan I med fordel drage nytte og gavn af andre virksomheders erfaringer og ”best practice”. Med
andre ord, få masser af gavnlig information med hjem fra dagen som gør jer i stand til at træffe de rigtige beslutninger.

Oplev samtidig Preben Mejer, der vil fortæller levende og engageret om tilgangen til innovation - nu og i fremtiden. Det bliver med garanti ikke kedeligt.

Glæd dig til en spændende dag; udnyt denne unikke mulighed for at få indsigt i andre virksomheders udvikling, blive inspireret til forandring og etablere
nye kontakter.

Vel mødt til en dag med høje ambitioner.

Per Dissing-Larsen
Divisionschef NTI CADcenter A/S

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.078