23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Praktisk online-guide til tagrender

Plastmo, der er den eneste danske leverandør af tagrender, mærker stigende behov for rådgivning af både håndværkere og private boligejere, når de skal vælge tagrender.

Derfor har firmaet udviklet en enkel og praktisk online-guide på www.plastmo.dk. Her vælger man blandt et udvalg af tagrender, som passer til det område, man bor i. Det sikrer, at tagrenderne opnår en lang levetid. Saltvandståger og havgus i kystnære områder nedbryder ståltagrender, ligesom visse tagtyper er med til at forkorte nogle tagrendematerialers levetid.

Når det er klart, hvilken type tagrende, der passer, klikker man på tagrendeberegneren, som viser, hvad det kræver at montere de nye tagrender på et parcelhus, nyt som gammelt. Beregneren lister op, hvilke dele der skal indkøbes, og hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med monteringen.

- Vi har fået utrolig god respons på vores nye onlineværktøj. Det er blevet meget lettere for vores kunder, at få overblik over den tagrendeløsning, de foretrækker, siger marketingchef Peter Bøgvad, Plastmo A/S.

De enkle og praktiske online-guides findes på www.plastmo.dk

Flere online-guides
Plastmo har flere online-guides på hjemmesiden www.plastmo.dk. F.eks. når man skal vælge og montere firmaets lette tagløsninger til overdækkede terrasser, udestuer og carporte eller montere en af de nye, smalle Plastmo Faskiner med markedets største sideareal.

Plastmo A/S
Odinsvej 9-11
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33051662
P nummer: 1016155868

Kontaktperson

PB
Peter Bøgvad
Marketingschef
+45 20409650 peter.bogvad@plastmo.dk

Send til en kollega

0.063