23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lemvigh-Müller godkendt til EN 1090

Den 1. juli bliver en ny certificering lovpligtig i hele EU for virksomheder, der producerer konstruktionskomponenter i stål. Lemvigh-Müller er klar

Lemvigh-Müller har opnået sin CE-certificering, så virksomheden er godkendt til at CE-mærke efter EN 1090 i udførelsesklasse 2. Samtidig er Lemvigh-Müllers svejseværksted godkendt efter ISO 3834-3. Det skete efter en certificering af Bureau Veritas Italy.
– Vi er stolte over, at vi klarede os igennem begge certificeringer uden anmærkninger, hvilket er en flot præstation i sig selv. Men selv om certificeringen er i hus, betyder det ikke, at processen stopper her. Vi skal fremover vise, at vi er kompetente til at fastholde certificeringen og efterleve de krav, som følger med, fortæller kvalitetschef Tetina Rix, Lemvigh-Müller.

Certifikatportal hos Lemvigh-Müller
De nye krav fra den 1. juli 2014 betyder, at der stilles krav om øget sporbarhed af de materialer, der indgår i alle stålkonstruktioner. Det indebærer, at man skal kunne dokumentere, hvorfra stålet i konstruktionen kommer fra, hvem der har leveret det og hvilke egenskaber, det har.

For at gøre det nemmere for kunderne har Lemvigh-Müller oprettet en certifikatportal, hvor kunderne kan nøjes med kun at købe de certifikater, som de skal bruge – når de skal bruge dem. Lemvigh-Müller opbevarer nemlig alle certifikater på det lagerstål, hvor kunderne har købt hos virksomheden siden juli 2013 i en central database. Her kan kunderne søge dem frem på eksempelvis eget ordrenummer, LM-følgeseddelnummer, LM-fakturanummer, LM-varenummer eller eget varenummer (hvis det kendes af Lemvigh-Müller.


Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.062