23948sdkhjf

B. Christensen Maskinfabrik Eftf. ApS/Trium Pumper har ansat ny maskinmester

| Medlemsnyhed | Indrykket af B. Christensens Maskinfabrik Eftf.ApS

Jacob Andreas Jakobsen skal med sin ansættelse som maskinmester forstærke den midtjyske virksomhed.

- Vi er en mindre virksomhed og vi skal fremtidssikre B. Christensen Maskinfabrik, så vi fortsat kan yde vores kunder en professionel og god service og med ansættelsen af Jacob har virksomheden styrket alle arbejdsområder indenfor totale pumpeløsninger og laser opretning/vibrationsmålinger forklarer B. Christensen Maskinfabriks indehaver Thomas Mørch.

Da virksomheden er en mindre en af slagsen, vil Jacob Jacobsens arbejdsområder være brede, hvilket kun er en fordel for kunderne, da han har en unik allround viden indenfor branchen.

Hans fokus vil ligge på salg og service samt på totale pumpeløsninger inkl. beregning, udvælgelse, test og dokumentation. Opstart af pumpeanlæg, frekvensomformere og programmering.
Virksomheden har haft stor succes med laser opretninger / vibrationsmålinger både på pumpesæt, ventilatorer, generatoranlæg og også på det maritime område. Et område Jacob har stor erfaring i og vil være med til at optimere og forbedre for vores kunder.

Jacob Jakobsen kommer fra en stilling som salgsingeniør hos Desmi Danmark. Han er uddannet maskinmester og kommer med en god erfaring da han tidligere også har arbejdet som rejsemontør ved Wärtsilä og maskinmester ved Aalborg Fjernvarme.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
B. Christensens Maskinfabrik Eftf.ApS

Linåvej 9
8600 Silkeborg
Danmark
B. Christensens Maskinfabrik Eftf.ApS

Send til en kollega

0.11