23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velbesøgt El- & teknik messe

Over 8.300 besøgende lagde vejen forbi messen i Odense, og en stor del af dem kom forbi Lemvigh-Müllers stand.

Fra den 6.-8. maj var fagligheden i centrum på Lemvigh-Müllers 200 m2 store stand på El & Teknik i Odense. På messen, der afholdes hvert andet år, præsenterede Lemvigh-Müller nye løsninger, der er med til at gøre kundernes hverdag mere effektiv og innovativ. Ligeledes var der flere interessante produkter med på standen. En af dem var blandt andet værktøjsautomaten Robocrip, der fik masser af opmærksomhed fra de besøgende.

- Der var flere tekniske skoler, der kunne se store fordele i automaten, da man også kan bruge den som ”låneautomat”, hvor eleverne kan ”låne” værktøj til brug på skolen. Når man registrerer alt, hvad der udleveres og afleveres, bliver svindet meget mindre, og det kunne skolerne se fordelene i, fortæller salgschef Peter Christiansen, Lemvigh-Müller.

Egne videopræsentationer om teknik

Til messen havde Lemvigh-Müller valgt at synliggøre en række kompetencer og overordnede produktområder frem

for at lave entraditionel messestand med udstilling af mange specifikke produkter. Det skete i form af små miniseminarer, der blev fulgt op af tilhørende videopræsentationer blandt andet om LED og varelager- og opfyldning samt arbejdssedler på LMe-mobil.

Hvis du vil se eller gense præsentationerne,
så klik her >>

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.062