23948sdkhjf
Del siden
Annonce

G. Tscherning A/S får ny adm. direktør

Tidligere koncerndirektør i RGS 90 A/S, Søren Refsgaard, bliver ny adm. direktør i G. Tscherning A/S. Han indtræder som 3. medlem i den eksisterende direktion.

G. Tscherning A/S har besluttet at styrke den nuværende direktion og ansætte Søren Refsgaard som ny administrerende direktør.

Ansættelsen af Søren Refsgaard sker for at sikre og fremadrettet styrke og videreudvikle G. Tscherning A/S’ position som en vigtig og naturlig samarbejdspartner for hele byggebranchen.

Søren Refsgaard starter d. 25. marts 2015 og indtræder som en del af den nuværende direktion - i dag bestående af ejer og administrerende direktør, Søren Tscherning, og medejer og teknisk direktør, Klaus Bodilsen.
Klaus Bodilsen fortsætter som overordnet ansvarlig for nedrivning og miljøsanering.
Søren Refsgaard overtager Søren Tschernings arbejde med den daglige drift og ledelse af koncernens selskaber.

Søren Tscherning vil fremadrettet koncentrere sig om sit ejerskab af koncernen, udvikling og netværk samt et voksende antal tillidsposter, bl.a. som formand for Dansk Byggeri i Region Hovedstaden.

Fortsat fokus på mennesker og miljø
Det er gennem de seneste år gået stærkt i Tscherning.
I 2003 var G. Tscherning A/S et nedrivningsfirma; i dag er G. Tscherning A/S en af landets førende indenfor nedrivning og miljøsanering, og har betydelig omsætning på anlæg, jord, kloak og beton samt boring/skæring. Hovedkontoret i Hedehusene rummer i dag en koncern med seks driftsselskaber med sammenlagt 280 medarbejdere. Koncernen omsatte i seneste regnskabsår for omkring 300 mio kr.

Det er kombinationen af betydelig ledelseserfaring, store succesfulde strukturændringer, et stort netværk i alle hjørner af bygge- og anlægsbranchen og ikke mindst en fortid ude fra pladserne, der gør Søren Refsgaard til den kompetence, som G. Tscherning A/S har brug for til at positionere sig yderligere og fortsat stå stærkt som en naturlig spiller på alle de markeder, som G. Tscherning A/S i dag beskæftiger sig med, dvs. primært nedrivning, anlæg og miljøsanering.

Søren Tscherning, ejer og administrerende direktør i G. Tscherning A/S, udtaler:
- Ansættelsen af Søren Refsgaard skal ses som et offensivt træk. Tscherning er blevet en stor virksomhed, og vi har brug for en, der kan give os den struktur og styring, der skal til for at forblive en betydelig spiller i et marked med stadig større konkurrence. Jeg har kendt Søren Refsgaard i mange år. Jeg har stor respekt for ham, hans resultater og hans måde at være menneske på. Han er den helt rigtige til at stå for den daglige ledelse og drift, så vi sammen kan skabe en endnu stærkere virksomhed omkring de værdier og den ånd, som fortsat skal være omdrejningspunktet i virksomheden.

Solid erfaring fra pladsen og ledergangen
Søren Refsgaard (52 år) kommer til G. Tscherning A/S med solid erfaring fra bygge- og anlægsbranchen.

Efter 8 år som selvstændig entreprenør startede Søren Refsgaard i 2005 som administrerende direktør i Dansk Jordrens A/S under DSV Miljø A/S. Her stod han i spidsen for en vellykket turnaround med mandat til at forandre virksomheden fra produktions- til markedsorienteret.

Efter DSV Miljø's overtagelse i 2007 har Søren Refsgaard været koncerndirektør (COO) i RGS 90 A/S, der er en af Skandinaviens største miljøvirksomheder.
I RGS 90 A/S har Søren Refsgaard blandt andet stået bag certificeringen af RGS 90 A/S som verdens første CO2 neutrale jordrensnings- og affaldshåndteringsvirksomhed.

Sideløbende har Søren Refsgaard videreudannet sig, blandt andet i USA, og taget en MBA fra AVT Business School.
Søren Refsgaard er fraskilt og har to voksne sønner på henh. 19 og 23 år.

Søren Refsgaard udtaler:
- Det er nemt at sige, at jeg har fået mit drømmejob, men der var ingen grund til at tøve, da Søren Tscherning bad mig komme forbi til en snak. Jeg har samarbejdet med Tscherning i mere end 10 år. Gennem alle de år har virksomheden stået fast på sine værdier om at passe på mennesker og miljø. Det er det helt rigtige fokus fremadrettet, og det er værdier, som jeg selv sætter utroligt højt, men også områder, hvor jeg har stor erfaring og masser af visioner, som jeg glæder mig til at arbejde med og sætte i søen med mine nye kolleger.

Om G. Tscherning A/S
G. Tscherning A/S er stiftet i 1975 af Georg Tscherning. I 1998 gennemførte virksomheden et generationsskifte og ejes i dag hovedsageligt af Søren Tscherning og Klaus Bodilsen.

G. Tscherning A/S er en af landets førende entreprenørkoncerner inden for nedrivning og miljøsanering, og har desuden en betydelig egenproduktion inden for jord, beton og kloak. Datterselskabet Total Diamanten ApS er et af landets førende i bore- og skærearbejde.
Koncernen har pr marts 2015 ca. 280 medarbejdere, primært i produktionen.

G. Tscherning A/S’ afdelinger for nedrivning, miljøsanering og anlæg foretager størstedelen af de ca. 750 årlige sager i hovedstadsområdet. I de senere år er Sverige kommet til med lokalt baseret regionskontor. Koncernen G. Tscherning A/S har samlet set en årlig omsætning på ca. 300 mio. kr (2013-14). Tscherning har en betydelig maskinpark bestående af over 100 maskiner og ca. 175 biler.

G. Tscherning har historisk set stort fokus på miljø, sikkerhed og gode vilkår for alle medarbejdere, senest markeret med annoncekampagnen mod social dumping ”Vi betaler vores skat”.


For yderligere information, kontakt
Søren Tscherning på tlf 2070 1060 / soren(a)tscherning.dk
Klaus Bodilsen på tlf 2066 6868 / klaus(a)tscherning.dk
Søren Refsgaard på tlf 4064 6804 / sr(a)tscherning.dk

Tscherning
Guldalderen 32
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26378443
P nummer: 1003211110

Send til en kollega

0.094