23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få en demonstration af unidrain® på BYGGERI’14

Unidrain A/S demonstrerer sine produkter på BYGGERI’14. ”Byens flotteste murer” styrer slagets gang.

Både design, brug og installation af unidrain®s produkter bliver gennemgået, når firmaet i februar åbner deres stand på BYGGERI’14. For virksomheden er hvert enkelt produkt et hjertebarn, og alle skridt fra tegnebræt til vådrum er lige vigtige. Derfor viser ”Byens flotteste murer”, Kalle Kristensen, hvordan alle fagfolk kan bruge GlassLine og HighLine Custom serierne. Tilslutning skal stadig ske af en autoriseret installatør.

unidrain® på tværs af faggrupper
I 10 år har Unidrain A/S lagt liv og sjæl i ClassicLine, HighLine og senest GlassLine serierne. Og resultatet er unidrain® – et stærkt brand, som har succes på tværs af markeder, kulturer og faggrupper. Men for Unidrain A/S handler det om mere end bare at tjene penge – derfor er det vigtigt, at hvert eneste produkt bliver fulgt godt på vej.

Derfor inviterer Unidrain A/S arkitekter, entreprenører og andre fagfolk til at besøge standen på BYGGERI’14 og få indblik i alle aspekter af unidrain®’s produkter. Specielt firmaets nyeste skud på stammen, GlassLine, er i fokus.
Til at demonstrere produkterne har unidrain® allieret sig med en af branchens dygtigste murere, Kalle Kristensen fra Odense – bedre kendt som ”Byens flotteste murer”.

– Det er utrolig vigtigt for os, at folk i branchen ved, hvordan de kan bruge unidrain® i deres arbejde. Og BYGGERI’14 et oplagt sted at komme i dialog med dem alle. Kalle er med, fordi han er en af de dygtigste i sin branche. Og netop fordi han ikke er installatør, er han et godt eksempel på, hvordan alle kan arbejde med unidrain®. Tilslutnings skal stadig ske af en autoriseret installatør, fortæller Thomas Skov Simonsen, marketingchef hos Unidrain A/S.

Nye udløbshuse
På unidran®’s stand kan du også lære om fordelene ved de nye, lave udløbshuse. Ud over at fylde mindre, er de lettere at rengøre og har nye låsebeslag, som sikrer, at de sidder fast i den helt rigtige position. Og som med unidrain®s andre produkter, er de nye udløbshuse lette at installere.

Unidrain® deler igen i år stand med søsterselskabet PURUS A/S. Du kan besøge den 112 m2 store stand E-7524 i hal E på MESSE C i Fredericia. Standen har åben fra d. 25. – 28. februar fra kl. 10-17.

Unidrain A/S
Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26529255
P nummer: 1009016852

Send til en kollega

0.047