23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO Danmark i nyt samarbejde

FAKRO Danmark har indgået et tæt samarbejde med specialisten på det danske marked indenfor solafskærmning og vinduesdekoration, Moogio.

"Valget er faldet på Moogio, som sælger skræddersyede gardin- og markiseløsninger til kvalitetsfokuserede kunder fra forretninger over hele landet," fortæller Morten Nielsen, chef for kundeservice hos FAKRO Danmark. "De har et godt koncept med stort fokus på den personlige betjening og med mange tilfredse kunder," fortsætter han.

FAKRO har valgt at lægge salget af al tilbehør ud til professionelle som Moogio, der har erfaring med at løfte opgaven. Dermed kan FAKRO fokusere skarpt på at sælge ovenlysvinduer til private og projekter via byggemarkederne og tømmerhandlerne.

"Erfaringen viser, at der ikke er nogen der er bedre til at servicere slutkunderne med gardiner, markiser osv. end de specialiserede forhandlere. Om det så er via en online-platform eller en egentlig butik i nærområdet eller en kombination heraf, er af mindre betydning," siger Morten Nielsen.

Mere information på www.moogio.dk og www.fakro.dk

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.08