23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO Ovenlys – nu med skønhed i detaljen

FAKRO Danmark introducerer sit nyeste skud på stammen indenfor ovenlys til bygninger med en taghældning på maksimalt 15˚ - FAKRO Type F.

Smukt og funktionelt
“Det er ikke givet, at blot fordi lyset skal ind via en tagkonstruktion med fladt tag, så skal vinduet bare være en hvid kasse med et plastlåg. Vi er bekendt med, at man i de fleste byggeprojekter med flade tage stort set altid kan se tagvinduerne - eller kuplerne - udefra. Og kønt er det sjældent.”

Administrerende direktør for FAKRO Danmark, Jon Tougaard, lægger ikke fingre i mellem når han skal forklare hensigten med at introducere den nye Type F på det design-orienterede danske marked.

”Vi har her med et produkt at gøre, som man roligt kan installere i sit nye, moderne hjem eller i kommercielle bygninger hvor fokus er på klar arkitektur og naturligt lys ind i centrale dele af bygningen, f.eks. ind over køkken eller kontormiljø. Vi har ikke kun sørget for at vinduet er smukt, men at det tilmed har så lav U-værdi, at det er egnet til passivbygninger,” siger Jon Tougaard.

Fleksible løsninger
Salgschef i FAKRO Danmark, Christian Nygaard pointerer: “I Danmark sælger vi en model med fast karm samt modellen med elektrisk åbne-lukke-funktion med det trådløse, gennemprøvede Z-Wave system.

Dertil kan vi skræddersy lige den størrelse som kunden måtte ønske op til 120 x 220 cm, det er et meget stort tagvindue med kæmpepotentiale,” understreger han og fortsætter: ”Man kan selv vælge om det skal være 3- eller 4-lags lamineret glas. Begge glastyper sikrer en meget lav U-værdi helt ned til 0,76 W/m²K (jf. EN 12567-2) og er tilmed sikret mod indbrud.”

Christian Nygaard er ikke overrasket over de første, positive tilbagemeldinger fra arkitekter og bygherrer. ”Vi markedsfører et kvalitativt produkt, som vi har prisssat fornuftigt og som ganske enkelt får et hjem eller et kontormiljø til at ligne en million, afslutter han.”

FAKRO Ovenlys Type F introduceres på DB-Messen i Fredericia i februar 2014, men kan allerede nu bestilles på tlf. 70 25 25 31.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.078