23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt motorprogram imødekommer ethvert behov for styring af sædereguleringsventiler

Vi er netop ved at introducere et helt nyt motorprogram til sædereguleringsventiler, så man nu altid kan finde en løsning, der imødekommer enhver kombination af motor og ventil.

Det nye motorprogram gør det muligt at dække behovet fra 500 til 4500 N langt mere præcist og økonomisk end tidligere.

De i alt seks nye motorer er mere kompakte end tidligere, hvilket betyder, at montagen bliver enklere. Betjeningen er lettere tilgængelig og matcher den betjeninger, man allerede kender fra Belimo’s øvrige produktprogram.

Nyt universal beslag

En nyhed der vækker stor opmærksomhed er det nyudviklede universalbeslag, som gør det muligt at montere motorerne på de fleste kendte sædeventiler på markedet.

Universalbeslaget tilpasser sig både ventilhals og spindel på langt de fleste typer og fabrikater. Hvis ventilen kan identificeres kan Belimo straks oplyse om universalbeslaget passer. Men kan man ikke identificere type og fabrikat, kan man også bare prøve at montere beslaget. Hvis universalbeslaget kan sættes på, så virker motoren umiddelbart. En enkel og hurtig løsning på et problem, der før kunne tage lang tid at løse.

Elektronisk sikkerhedsstilling

En anden nyhed i tilbehørsprogrammet er muligheden for at udstyre motorerne med sikkerhedsstilling med en såkaldt SuperCap elektronisk kondensator. En langt billigere løsning end den traditionelle fjederløsning. Den ønskede sikkerhedsstilling kan indstilles på selve motoren.

I løbet af den kommende tid, vil det nye komplette motorprogram blive lagt op på hjemmesiden. I mellemtiden er du velkommen til at kontakte os på 86524400, hvis du vil vide mere.

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.047