23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hårdfør vindspærre.

Siden 2009 er Weather Board blevet solgt i Sverige. Knauf i Hobro har solgt vindspærren gennem det sidste års tid, men har nu opgraderet kvaliteten, så den fremover produceres som type H1.

Weather Board er en ny vindspærre fra Knauf og er en fuldstændig uorganisk kompositgipsplade med kraftig modstandsevne over for regn og vind.

”Under perioden med byggepladsmontage tåler vindspærren den barske, nordiske vejrpåvirkning i op til et halvt år,” siger udviklingschef Jørgen Sloth fra Knauf A/S i Hobro.

Knauf har i sit produktprogram også den økonomisk attraktive vindgipsplade med karton, Clima Board, som tåler vejrligets påvirkninger i op til tre måneder. Den nye Weather Board WB-3 er forstærket med glasfiberdug, som giver en vandafvisende overflade. Selve pladen består af en imprægneret kerne af specialgips. Vindspærren er vindtæt og meget diffusionsåben.

”Det svenske byggeri har taget godt imod vores nye vindspærre og lægger stor vægt på, at produktet er uorganisk, og at overfladen er vindtæt og modstandsdygtig over for nedbør,” siger Jørgen Sloth.

Stærke egenskaber
Vindspærren kan anvendes til udfyldende, bærende og påhængte ydervægskonstruktioner. Produktet indgår i Knauf’ facadesystem og opfylder gældende brandkrav.

”Weather Board er 9,5 mm og anvendes enten i et eller to lag på såvel vandret som lodret underlag. Derudover har den nye vindspærre en lav vægt, fuldt tilbehørsprogram og er let at håndtere. Det er et produkt, som opgjort på egenskaber passer perfekt til danske byggeopgaver,” markerer Jørgen Sloth.

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313
P nummer: 1003103433

Send til en kollega

0.062