23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Markedsinformation - Februar 2013

Få den seneste markedsinformation. Deltag i et af vores 11 markedsinformationsmøder. De kommende informationsmøder afholdes i marts rundt om i landet. Se længere nede hvor og hvornår de afholdes.

Hovedemnerne til møderne er:

1: Vi vil uddybe hvorfor, hvornår og hvordan priserne, leveringsmulighederne og leveringstiderne formodes at ville ændre i 2. kvartal med udgangspunkt i et kortere historisk perspektiv plus en gennemgang af stålforbruget i EU området, og hvorfra stålet kommer og går igennem EU.

2: CE-mærkning - pr. 30. juni 2014
…er du og din virksomhed klar til konsekvenserne omkring den allerede eksisterende ”CE” lovgivning, hvor selve CE-mærkning træder i kraft 30. juni 2014?

3: Lemvigh-Müller vil i 2013 og fremover satse langt større på områderne Rustfrit, Aluminium og Metaller. Hvad det indebærer af nyt sortiment incl. fittingsprogram og leveringsmuligheder og fokus fra vores side og fordele for jer, vil vi gerne indvie jer i.

4: Certifikat portal og certifikats styring / håndtering i almindelighed.
Omfanget og kravene til certifikater stiger eksplosivt – ikke mindst op til 30. juni 2014.
Vi har valgt en dramatisk løsning, som på mange fronter vil kunne give vores kunder en lettelse i hverdagen og en konkurrencefordel.
Vi vil under punktet løfte sløret for en kommende WEB & APP løsning, som vil kunne gøre det langt nemmere og mere økonomisk at købe certifikatsvarer hos Lemvigh-Müller fremover.

Tilmeld dig allerede i dag
Kontakt din sædvanlige kontaktperson eller tilmeld dig hos Anita Lind.

Læs mere her >>

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.078