23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dana Lim bidrager til bæredygtigt byggeri.

Dana Lim lancerer nu tre produkter, der alle har opnået det anerkendte svanemærke. Produkterne opfylder de skrappeste krav til indhold og sikrer dermed unødvendig belastning af miljøet samt bidrager til et sundt arbejdsmiljø for brugerne.

Fokus på bæredygtighed samt miljømærkede produkter er stigende. Der stilles højere krav til virksomhederne om at prioritere en sundere fremtid i form af produkter, der ikke belaster miljøet eller brugeren. ”Fordelen ved at købe produkter med Svanemærket er, at der er styr på de kemikalier, der er i. Som eksempel kan jeg nævne et lavt indhold af tungmetaller og konserveringsmidler. Det vigtigste for forbrugeren er, at mængden af organiske opløsningsmidler er meget lav”, udtaler Lena Stenseng, der er konsulent hos Miljømærkning Danmark.

Dana Lim tager endnu et skridt i retningen af et bedre miljø og lancerer derfor tre svanemærkede produkter, der skal bidrage til bæredygtigt byggeri: ”Det er vores ambition med produkterne at give vores kunder muligheden for at vælge den miljørigtige løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten af produkterne. Med et grønt alternativ kan vi være med til at fremme et sundere indeklima for håndværkeren samt begrænse belastningen af miljøet”, udtaler Lars Wulff, der er marketingschef i Dana Lim.

Ikke nem men rigtig løsning.
Hos Dana Lim har det ikke været nogen nem løsning at prioritere det grønne valg, men det har været den rigtige løsning. Det har kostet adskillige timer i den tekniske afdeling at udvikle produkter, der lever op til Svanemærkets skrappe krav og samtidig bibeholde et højt kvalitetsniveau. Svanemærkede produkter skal leve op til specifikke miljøkrav og bæredygtighed skal dokumenteres. Det indebærer bl.a., at mængden af affald nedsættes og miljøet spares for unødvendig belastning samt begrænse brugen af kemikalier. For Dana Lim var valget af netop denne certificering ikke nogen svær beslutning. Svanemærket er en nordisk miljømærkning, der lever op til høje miljømæssige krav og er aldeles anerkendt i Skandinavien, hvor Dana Lim har sit største marked.

Sundere fremtid
Med lanceringen af ’Rulle og Bazookaspartel 627’, ’Letspartel Medium Extra 623’ og ’Vævlim Extra 214’, der alle nu er svanemærkede, bidrager Dana Lim til et mere bæredygtigt forbrug, der på sigt skal skabe en sundere fremtid. Jo flere der køber miljømærkede varer, jo flere virksomheder vil følge forbrugernes behov og dermed prioritere den grønne løsning. Gældende for alle tre Dana Lim produkter er, at de foruden at være miljørigtige er hurtige og nemme at arbejde med for håndværkeren, hvilket har været vigtige kriterier i udviklingsprocessen.

Dana Lim A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49294514
P nummer: 1001930129

Send til en kollega

0.094