23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sanistål indgår strategisk samarbejde med Skydda

Personlige værnemidler har et stort fokus hos Sanisål. For at vi kan tilbyde vores kunder det allerbedste inden for handsker og faldsikring, har vi nu indgået et samarbejde med nordens førende producent, Skydda.

Markedets bredeste udvalg
Den svenske storproducent af PPE-produkter, Skydda, fører mere end 37.000 forskellige varenumre fra ledende producenter af PPE-produkter i branchen samt egne kvalitetsmærker. Vores samarbejde med Skydda omfatter i første omgang et bredt udvalg af Skyddas egne varemærker, Guide arbejdshandsker og Cresto faldsikring.

Guide arbejdshandsker
Guide-sortimentet består af 360 forskellige handskemodeller til alle brancher og behov. Sanistål har udvalgt ca. 55 kvalitetsmodeller, som passer til vores kunders brancher og arbejdsopgaver. I vores webbutik finder du nemt og hurtigt de handsker, der passer til dine arbejdsopgaver - se sortimentet her.

Cresto faldsikring
På det danske marked er Cresto faldsikring kendt som et af de primære mærker til professionelle brugere - bl.a. på grund af den høje kvalitet og funktionalitet. Faldsikring stiller høje krav til kompetent og pålidelig rådgivning, og med Skyddas erfarne rådgivere i ryggen kan Sanistål tilbyde dig markedets mest kompetente vejledning - se sortimentet her.

Tjek det ud i dag på sanistaal.com
I Saniståls webbutik kan du købe dine arbejdshandsker eller faldsikring allerede i dag - eller du er velkommen til at kontakte os på tlf. 96 30 60 00.

Klik her - og se hele vores store sortiment af personlige værnemidler.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.063