23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ROCKWOOL giver kvaliteten og servicen et løft

Levering inden for 24 timer og en bedre vejledning og service. Sammen med et fleksibelt og effektivt produkt går ROCKWOOL nu forrest i kampen for en bedre energirenovering i Danmark.

Meget tyder på, at energirenoveringer af huse bliver et hedt emne de næste mange år. En undersøgelse som ejendomsmæglerkæden home har lavet blandt 43 af sine forretninger viser, at 36 procent oplever, at hussælgere i højere grad end for to år siden investerer i energiforbedringer. Alle home forretninger har desuden oplevet, at huse bliver fravalgt på grund af for dårlig energimærkning.

Samtidigt viser en undersøgelse fra Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet, at huse med et højt placeret energimærke har en højere kvadratmeterpris. Det er tilfældet i både 2011 og 2012. Det vurderes også, at energimærket har en selvstændig betydning for salgsprisen, når regionale forskelle, varmeforsyning og tidspunkt for opførelse af husene bliver fraregnet.

Nødvendigt med øget kvalitet
Når der energirenoveres, så skal kvaliteten øges. Det mener administrerende direktør for ROCKWOOL A/S, Thomas Kähler:

"Det er slet og ret en nødvendighed, hvis vi som branche skal efterkomme slutkundernes berettigede krav om kvalitetsløsninger, og sikre at potentialet ved energirenoveringer udnyttes fuldt ud," siger Thomas Kähler.

De krav imødekommer ROCKWOOL nu. Service og levering på produktet FLEXIBATTS bliver nu udvidet, hvilket betyder levering inden for 24 timer på alle produktdimensioner.

Samtidigt tilbyder ROCKWOOL gratis teknisk service til FLEXIBATTS kunder, hvor tekniske konsulenter fra ROCKWOOL sidder klar til at hjælpe. Det sker for at sikre komforten for alle de kunder, som vælger at give sig i kast med energirenoveringer. Samtidigt bliver der stillet brugervenlige beregningsprogrammer til rådighed for håndværkere, som giver et fyldestgørende svar på, hvordan og hvor meget de kan forbedre kundernes energimærkning.

”Alt i alt betyder det, at vores kunder kan udnytte det fulde potentiale ved FLEXIBATTS og andre ROCKWOOL løsninger, og derved efterkomme bygherrernes og lovgivningens komplekse krav til energirenoveringer,” forklarer Alette Kragh Schack, som er Marketing Manager hos ROCKWOOL A/S.

Et fleksibelt produkt til fremtiden
FLEXIBATTS er som navnet antyder et meget fleksibelt produkt. Hemmeligheden er to flexzoner, som gør, at isoleringsmaterialet tilpasser sig tolerancer og unøjagtigheder i konstruktionen på helt op til 40 mm. Dermed kan FLEXIBATTS fylde helt ud mellem spær og stolper, så utilsigtede kuldebroer og utætheder i konstruktionen minimeres. Det sikrer mindre opmåling og tilskæring og derfor mindre spild og affald.

Derudover gør FLEXIBATTS fiberstruktur, at produktet har en stærk formstabilitet. Det betyder, at isoleringen ikke falder sammen inde i konstruktionen, hvilket sikrer isoleringsevnen gennem mange år.

Du kan læse mere om FLEXIBATTS kvalitetskonceptet ”En professionel holdning til kvalitet” på www.rockwool.dk.

Yderligere information:
Alette Kragh Schack, Marketing Manager, ROCKWOOL A/S
Telefon: 46 55 89 47 Email: alette.kragh.schack@rockwool.com

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719
P nummer: 1003070002

Send til en kollega

0.062