23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mindre manuel håndtering - mere arbejdsglæde

Vi skal holde længere på arbejdsmarkedet og samtidig været mere og mere effektive i produktionen. Derfor er Fyns Kran Udstyr gået aktivt ind i kampen for at forbedre arbejdsmiljøet, samtidig med det ikke koster produktions effektivitet.

I vores netop overståede analyse hvor vi stillede spørgsmål til omfanget af manuel håndtering i Danmark, svarede flere end 200 personer fra lige så mange forskellige virksomheder, at manuel håndtering af specielt metalemner og papkasser op til 15 kg finder sted i stor stil.

Det er overraskende at se, især når man tænker på at der findes mange løsninger, som nemt og billigt kan afhjælpe dette. Herunder bl.a. vakuumløsninger.

En vakuum håndteringsløsning er en meget sikker måde at håndtere emner på, uanset om det er plastik, metal, træ eller pap. Vakuumløfter vil både rationalisere og forenkle produktionsprocessen.

Håndteringen bliver normalt mere skånsom for emnet, specielt fordi kontakt med en gummi sugekop er betydeligt mere skånsomt for emnet, end kontakt med et mekanisk gribeværktøj.
Vakuum løsninger fra vores tyske partner Schmalz, kombiner effektivitet og ergonomisk arbejdsmiljø, fordi de netop bidrager til at undgå skader på både helbred af operatør og på det håndterede emne.

Kort fortalt vil vakuumløftere strømline produktionsprocessen så forarbejdningstid forkortes, samtidig med medarbejdernes motivation og produktivitet øges.

Alle vakuumløsninger kan konfigureres individuelt, således den enkelte applikation nøje tilpasses til den enkelte kundes behov.

”Sygedage koster samfundet årligt 56 milliarder, så der er meget at vinde ved at have fokus på arbejdsmiljøet og manuelle løft”, udtaler Produktchef Niels Christian Nielsen fra Fyns Kran Udstyr.

Fakta:
Vakuumhåndteringsløsninger anvendes i en række forskellige industrisegmenter.
Her er et par eksempler:

• Håndtering af kasser / pakker ved intern logistik og distribution

• Bagagehåndtering i f.eks. lufthavne

• I træindustrien, anvendes vakuumløftere til lastning af CNC bearbejdningscentre og save

• I glasindustrien gør en vakuumløsning det muligt for en person at transportere tunge glasplader og vinduer med lethed

• I metalindustrien anvendes vakuumløfteren til skånsom lastning ved f.eks. CNC laser-skæremaskiner

• I den kemiske industri, hjælpe vakuumløsninger med løft af sække, tønder, spande og dunke


Ovenstående eksempler kan alle ses på YouTubekanalen www.youtube.com/user/vakuumloeft

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Send til en kollega

0.094