23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JLM teknik vakuumløfter og løfteåg

Har I problemer med manuel håndtering eller ønsker optimering af eksisterende håndterings løsning? så tøv ikke med at kontakte os. Vi er landsdækkende og kigger på opgaven med det samme.

I vores program indgår Let Kraner, Svingkraner, Taljer, Vakuumløftere, standard Løfteåg og speciel fremstillet Løfteåg.

Når vi kigger på opgaven, forsøger vi altid at vælge en standard løsning med Let Kran, Talje eller Vakuumløfter. Vi har lavet vores eget program af standard åg, hvor vi er særdeles stærke indenfor glas- og vinduesindustrien, fødevareindustrien, lager og logistik samt emballage industrien.

Vi har egen produktion i Hobro og har landsdækkende service og montage, med udelukkende dygtige danske håndværkere. Selvom vi er en lille virksomhed, er det meget vigtigt for os, aktivt at være med til at sikre danske arbejdspladser nu og i fremtiden.

JLM teknik har gennem mere end 20 år, fundet løsninger til kunder overalt i Danmark, indenfor håndtering.

JLM teknik rådgiver ikke kun om en løsning, vi fremstiller og installere også løsningen for kunden. Det betyder, at vi er meget tæt på vores kunder og sikre også, at vi som både rådgiver og producent leverer en løsning, vi kan stå inde for. Derfor vil der også kun være ét sted, kunden skal henvende sig til i tilfælde af evt. problemer. Vi ønsker naturligvis ikke utilfredse kunder, hvilket forpligter os til, altid at søge at finde en brugbar løsning, som kunden bliver glad for at bruge.

www.youtube.com/watch?v=MdCtr187b6Q



JLM teknik ApS
Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20042702
P nummer: 1004260821

Kontaktperson

JB
Jan Bryld
Direktør
jb@jlmteknik.dk

Send til en kollega

0.094