23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Organisationsændring hos Knauf Danmark

Knauf Danmark sammenlægger pr. 1. januar 2013 salgsorganisationerne i Danmark, men bibeholder Knauf Danogips og Knauf Danoline som brands

Vi har hos Knauf hen over sommeren arbejdet på at styrke vores markedsposition.

Dette er bl.a. sket ved en sammenlægning af salgsaktiviteterne for de to forretningsområder Knauf Danogips og Knauf Danoline. Således vil vi pr. 1. januar 2013 være at betragte som én enhed med én fælles salgsorganisation, alle i reference til salgs- og marketingdirektør Jess Gregersen.

Formålet med sammenlægningen er at udnytte summen af de styrker som Knauf Danogips og Knauf Danoline har, men nu i et tæt samarbejde – til gavn for alle vores interessenter hvad enten det er arkitekter, forhandlere eller entreprenører.

Vi arbejder fra januar under navnet Knauf, men vi vil bevare vores to stærke brands, Knauf Danogips og Knauf Danoline. Det betyder i praksis at vi arbejder med to separate prislister, to manualer og to hjemmesider.
Den endelige organisationsstruktur arbejder vi p.t. med at færdiggøre, og målet er, at alle vores konsulenter på sigt kan servicere kunderne på tværs af de to brands.

I vores interne kundeserviceafdeling samles aktiviteterne ligeledes i én funktion under daglig ledelse af Jette Pilgaard.

Vi har fra vores kunder gennem tiden følt et ønske om denne sammenlægning, da vi således på en smidig og let facon kan kommunikere om hele vores portefølje, og vi håber derfor, at der tages godt imod dette initiativ.

Vi håber desuden på et fortsat godt samarbejde, og ser frem til at servicere jer i vores nye set-up.

Venlig hilsen
Knauf A/S

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313
P nummer: 1003103433

Send til en kollega

0.062