23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VELFAC vinder kæmpe ordre i Albertslund Syd

VELFAC er valgt som vinduesleverandør i forbindelse med energirenovering af 544 boliger i Albertslund Syd.

BO-VEST gennemfører i foråret 2013 en storstilet energirenovering af i alt 544 rækkehuse i Albertslund Syd. VELFAC er valgt som leverandør af samtlige vinduer og skal i samarbejde med totalentreprenøren MT Højgaard levere ikke mindre end 6.528 vindueselementer.

- Vi har forsøgt at sammensætte den renoveringsmodel, der giver mest energi for pengene til de to boligforeninger, siger Jakob Petersen, Key Account Manager hos VELFAC. I samarbejde med det interne VELFAC team bestående af energirådgivere og tekniske konsulenter står han bag det forslag, som nu skal realiseres.

Renoveringsvinduer fra VELFAC
Til at løse opgaven bringer VELFAC to af sine vinduessystemer i spil; VELFAC 200 Helo og VELFAC Ribo. Begge vinduessystemer er særdeles velegnede til renovering. VELFAC 200 Helo er en videreudvikling af det klassiske VELFAC system med ekstra smal ramme. VELFAC Ribo er et nyt VELFAC system med klassisk karm-ramme konstruktion. Siden lanceringen i 2011 er VELFAC Ribo blevet anvendt i en række etagebyggerier, typisk fra perioden fra 1950’erne og frem.
VELFAC 200 Helo udmærker sig med sin unikke materialeløsning i form af et patenteret kompositmateriale. Det giver ekstra styrke og ekstra god energiperformance uden at der gives køb på den store glasandel, der sikrer masser af dagslys.

Bredt program
- Jeg tilskriver bredden og fleksibiliteten i vores produktsortiment afgørende betydning for valget af VELFAC. De to vinduessystemer har hver deres unikke design med god energiperformance. Samtidig er der utrolig mange muligheder med hensyn til farver, tilbehør og åbnefunktion. Det giver frihed til at vælge det vindue, der passer bedst arkitektonisk i den givne situation, siger Jakob Petersen, VELFAC.

VELFAC har tidligere leveret vinduer til seks prøvehuse i Albertslund Syd. I husene er der blevet eksperimenteret med forskellige energitiltag og erfaringerne danner nu grundlag for renoveringen af samtlige boliger.

VELFAC
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21147583

Send til en kollega

0.075