23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Markedets stærkeste vinkelbeslag – en revolutionerende nyhed fra Simpson Strong-Tie

Alle i byggebranchen kender en vinkel 90. Men med mange producenter, som har næsten ens produktdesign, er det svært at skelne vinklerne fra hinanden. Nu lancerer Simpson Strong-Tie en unikt udformet vinkellinje med markedets bedste bæreevner.

De nye ”Structural Line” vinkler adskiller sig markant fra andre vinkler i både udseende og ydeevne. De er udviklet med en ny forbedret ribbeforstærkning, der minder om et nøglehul, og som sørger for et stift ubøjeligt beslag fra kant til kant. Dermed udnyttes rekordmange af de certificerede Simpson Strong-Tie befæstigelsesmidler. Stålstyrken er forbedret så vinklerne er de stærkeste vinkler på markedet nogensinde. I kraft af den forbedrede stålstyrke, er vinklerne tyndere og lettere og dermed nemmere at håndtere. De nye Structural Line vinkler fås i størrelserne 70 mm (ABR7015), 90 mm (ABR9020) og 105 mm (ABR10525). Den projekterende kan derfor trygt erstatte alle vinkler, der tidligere var beskrevet som ”BMF vinkel 90” med ABR9020”.

Udformningen på de nye Structural Line vinkler er helt unik, så man kan derfor ikke erstatte Simpson Strong-Tie ABR vinkler med noget andet produkt på markedet og opnå de samme høje bæreevner. Beslagene er naturligvis CE-mærkede – og når de anvendes sammen med Simpson Strong-Ties CE-mærkede beslagskruer eller beslagsøm opnås en 100% CE-mærket og sikker samling.

Simpson Strong-Tie tilbyder nu også ankre, som er velegnede til befæstigelse af de nye Structural Line vinkler. Hulstørrelserne i vinklerne passer til både mekaniske ankre og klæbeankre og sikrer overførsel af kræfter. Ved brug af befæstigelse fra Simpson Strong-Tie undgås korrosionsproblemer og giver samtidig sikkerhed for produktkvaliteten. Derfor behøver du kun én leverandør til beslag og befæstigelse og kan modtage dine produkter i én samlet forsendelse.


Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Simpson Strong-Tie A/S på telefon +45 87817400

Simpson Strong-Tie A/S
Hedegårdsvej 11, Boulstrup
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65653818
P nummer: 1002213704

Send til en kollega

0.062