23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye arkitektvideoer af spændende byggeri

I denne måneds Nohr-Con videoer om sundhedsbyggeri, skolebyggeri og kontorbyggeri, fortæller arkitekterne om de udfordrende projekter Glesborg Plejecenter, Ørestad Skole og Lemvigh-Müllers nye hovedsæde.

Nohr-Con publicerer hver måned tre nye videoer om interessant byggeri, og denne måned er ingen undtagelse:

Glesborg Plejecenter

De 60 plejeboliger i Glesborg Plejecenter er fordelt på 4 huse med 15 lejligheder i hvert. Fra hver lejlighed er der udgang til egen terrasse og indgang til det fællesareal, de 15 lejligheder er fælles om -- herfra også udgang til en atriumhave, hvor de forskellige årstider kan opleves.
Det er Adm. direktør Kim Fihl fra Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll, der fortæller om byggeriet i videoen her.

Ørestad Skole

Ørestad Skole er bygget med inspiration fra den toskanske middelalderby Barga med små torve, terrasser og gyder - både inde og ude - som danner rammerne for læringsmiljøerne. Solfanger på taget, egen vindmølle, og et superprofessionelt køkken med urtehave skal gøre læring om bæredygtighed og energiforbrug til en del af hverdagen for børnene.
Det er Partner og Arkitekt Mikkel Beedholm fra KHR Arkitekter, der fortæller om byggeriet i videoen her.

Lemvigh-Müller HQ - Herlev

Det nye hovedsæde til stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller bidrager med sin størrelse og stramme form til en bymæssig styrkelse af området omkring Herlev Station. Det er et atriumhus med en stringent ydre form - en tung bygningskrop beklædt med bæredygtig naturskifer, som svæver over en lys base. Bygningens tunge energirigtige facader har en taktfast opdeling af store vinduer indrammet af lyse false.
Det er Arkitekt Ole Jonsson fra PLH Arkitekter, der fortæller om byggeriet i videoen her.

www.nohr-con.com

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063