23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vakuumløftere fra JLM teknik.

JLM teknik har i over 15 år forhandlet Vaculex vakuumløftere i Danmark. Selv om det er over 30år siden at Vaculex vakuumløfteren blev udviklet, er efterspørgslen stadig stigende.

JLM teknik har i over 15 år forhandlet Vaculex vakuumløftere i Danmark. Selv om det er over 30år siden at Vaculex vakuumløfteren blev udviklet, er efterspørgslen stadig stigende. Speciel efter at Vaculex i 2005 udviklede TP100, der er en en-håndbetjent vakuumløfter, har flere og flere virksomheder fået øje for netop denne type af vakuumløfter.
Udviklingen af TP100 satte også gang i udviklingen af en vandretliggende vakuumslange, for anvendelse i områder med lav løftehøjde eksempelvis i container. Denne løsning er naturligvis patenteret.
Vakuumløfteren anvendes til løft af mange forskellige slags emner som: papkasser, sække, bordplader, glas, vinduer, ost mm. Det er stort set kun fantasien, der sætter begrænsningen. Udover at JLM teknik leverer vakuumløfteren som standard, kan vi naturligvis også tilpasse vakuumløfteren, så den passer til netop Jeres opgave. Vaculex har også et program, hvor alle dele og tilbehør er i rustfrit materiale, for anvendelse i fødevare industrien.
Vakuumløfteren kan ophænges i enten svingkran eller et Letbane Traversanlæg. JLM teknik fremstiller selv Letvægts svingkraner og Letbane Traversanlæg på virksomheden i Hobro. Vores Letbane Traversanlæg er fremstillet i aluminium, der har den fordel, at det er utroligt let at anvende samt næsten lydløs. Mange har fået den opfattelse, at aluminiums Travers er langt dyrere end stål, men det er ikke det, vi oplever. Hos JLM foretrækker vi, at vores kunder får et aluminiums Traversanlæg, og har de første et, så vælger kunden stort set altid fremover kun aluminiums Traversanlæg.
JLM teknik bestræber sig på at være lagerførende med alle gængse reservedele til Vaculex, ligesom vi har servicebiler på Sjælland, Jylland og Fyn med reservedele, så vores kunder ikke skal vente på at få udbederet eventuelle skader på produktet.

JLM teknik ApS
Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20042702
P nummer: 1004260821

Kontaktperson

JB
Jan Bryld
Direktør
jb@jlmteknik.dk

Send til en kollega

0.066