23948sdkhjf
Del siden
Annonce

50 % effektivitetsforbedring med vakuumløft – premiere på nyt website

Fyns Kran Udstyr A/S har netop offentliggjort et nyt website – www.vakuumloeft.dk - som viser virksomhedens viden og kunnen inden for vakuumløft, vakuumløftere samt vakuumanlæg.

Fyns Kran Udstyr A/S har siden 1993 arbejdet med – og været eneforhandler af Schmalz’s vakuumløsninger og har gennem årene projekteret, opsat og serviceret utallige vakuumløfter og vakuumanlæg til et bredt udvalg af forskellige brancher.

På det nye website kan man b.la. læse om en case hvor der er udviklet en specialløsning til oplægning af metalplader (op til 2,7 ton) på et skærebord. Resultatet med det nye vakuumanlæg var en effektivitetsforbedring på 50% samtidig med at sikkerheden omkring hele håndteringsprocessen blev øget betydeligt.

En vakuumløfter er den mest sikre måde at håndtere emner, uanset om de er af plastik, metal, træ eller pap. Et vakuumanlæg både rationaliserer og forenkler produktionsprocessen, ved at gøre håndtering af emner lettere og mere effektivt. Samtidig sikres en funktionel og ergonomisk drift.

Det nye website med vakuumløsninger fra Fyns Kran Udstyr findes på www.vakuumloeft.dk

Fakta:
Fyns Kran Udstyr har 5 afdelinger i Danmark og 100 ansatte. Siden starten i 1969 har virksomheden opbygget Danmarks bredeste lagerprogram inden for løft, materialehåndering, surring og tilbehør.
Vores vision er at være vore kunders foretrukne leverandør indenfor løft og materialehåndtering samt beslægtet udstyr til et bredt udvalg af den danske industri.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Send til en kollega

0.062