23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sort at afskaffe BoligJobordningen!

Nærum, 4. oktober 2011

S-R-SF nye regeringsgrundlag har mange spændende tiltag, som skal hjælpe Danmark mod bedre tider. Men det er meget uforstående, at den nye regering vil afskaffe BoligJobordningen og erstatte denne med en Energirenoveringspulje, som har et helt andet formål!

BoligJobordningen er noget byggebranchen har kæmpet for over en længere periode. I Sverige fungerer en tilsvarende ordning godt, og her har man endda et langt større årligt fradrag. Målet med denne ordning har primært været at begrænse sort arbejde, og samtidig øge aktiviteten i branchen. Beregninger fra Dansk Byggeri viser, at BoligJobordningen vil medføre 2.500 ekstra jobs i 2012 og 2013.

Den nye regering vil afskaffe BoligJobordningen, og i stedet indføre en Grøn Energirenoveringspulje, som endnu ikke er rigtig udformet. Overgangen vil ske ved årsskiftet, og selve udformningen af Energirenoveringspuljen vil ske ved finanslovsforhandlingerne for 2012. Formålet med en Grøn Energirenoveringspulje er at øge aktiviteten med en klimavenlig indfaldsvinkel.

- Jeg er meget uforstående overfor, at S-R-SF vil afskaffe BoligJobordningen! Denne ordning er direkte rettet mod en begrænsning af sort arbejde, og har som sidegevinst øget aktiviteten i samfundet. En ny pulje til grøn energirenovering er noget jeg har været og fortsat er fortaler for, men ikke som en erstatning for BoligJobordningen! Målet med de to ordninger er meget forskellige. Til gengæld vil ordningerne sammen kunne supplere hinanden, løfte aktiviteten og fremme klimaet i Danmark, udtaler adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

- Branchen har arbejdet målrettet med at få indført en BoligJobordning, som den Sverige har haft stor succes med. Så jeg vil stærkt opfordre den nye S-R-SF-regering til at annullere afskaffelsen af BoligJobordningen,
slutter adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen -TUN, tlf.: 45 80 78 77, fax: 45 80 78 87,
e-mail: pt@tun.dk.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.079