23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Berøringsfri flowmåling

Ultralyds-flowmåleren FFU fra SICK bestemmer gennemstrømningsvolumen af ledende og ikke ledende væsker berøringsfrit

At svømme mod strømmen kræver mere energi end at svømme med strømmen. Måling af volumen-gennemstrømning med ultralyd benytter sig af dette simple fysiske faktum. Selve målingen foregår ved at der samtidig udsendes ét ultralydssignal medstrøms og ét modstrøms. Da modstrøms signalet vil være længere tid undervejs, vil forskellen i vandringstiderne være et udtryk for væskehastigheden, som kan beregnes rent elektronisk.

Flowmåleren FFU er kompakt og sammen med den fleksible installationsmulighed, er den ideel, også hvor pladsen er begrænset. Sensorens opbygning i højkvalitets polysulfon og tæthedsklasse IP67 gør at FFU kan anvendes under varierende betingelser, og samtidig sikrer den høj pålidelighed, særligt på processiden. Simpel, hurtig og problemløs idriftsættelse bakkes op af et stort display som leverer information i klar tekst.

Ultralydsflowmåleren FFU har en præcision på <= 2% og findes med tilslutninger fra DN10 til DN25. Herved dækker den et bredt anvendelsesområde, fra 0,3 l/min til 240 l/min. Med EHEDG certificering og anvendelse af FDA-godkendte materialer, er FFU ikke kun anvendelig i applikationer med køle-, smøre- og rengøringsmidler, men er også egnet til pakning af diverse væsker.


Flowmåler:
http://sick.dk/dk/products/newproducts/n...

Produktkatalog:
http://www.mysick.com/eCat.aspx?go=Finde...

Prodiktinformation:
http://www.mysick.com/saqqara/pdf.aspx?i...



SICK A/S
Bregnerødvej 133
DK-3460 Birkerød
Tlf: +45 45826400
E-mail: sick@sick.dk

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.078