23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aircold køleanlæg Serverrum - Inrack køling

Aircold køleanlæg leverer energirigtig køling til serverrum. Med Aircold InRack køling kan der opnås energibesparelse og frikøling i over 90% af tiden.

Undgår ineffektiv køling af serverrum !

Opnå maksimal frikøling !

Hvordan får man energirigtig køling af serverrum uden disse energitab? Løsningen er Aircold Inrack Køling !

Aircold leverer systemer med integreret køling (inRack) i rack skabene, hvor serverne køles optimalt uden at påvirke rummets temperatur. Med Aircold InRack køling opnår man en dedikeret køling af server og IT rack uden at spilde energi på at køle det omgivende lokale. Aircold InRack køle rack kan leveres både som 42U og 47U. Aircold Inrack køling af IT rack er markedet mest effektive system med frikøling i 90% af tiden.

Aircold InRack køling er en fleksibel løsning, der stiller færre krav til infrastrukuren i serverrummet end andre energirigtige køleløsninger.


Se mere info køling aircold

Køling af serverrum kræver specialviden. Aircold er specialist i køleanlæg til serverrum og datacenter. Aircold designer og leverer køleløsninger for serverrum, som har markedets laveste energiforbrug, hvilket giver store energibesparelser. Aircold opfylder suverænt alle krav til køling af Grøn IT. Aircold kan levere modulære kølesystemer til serverrum, der sikrer mulighed for gradvis udvidelse. Løsningerne er opbygget med højeste driftssikkerhed samt online 24/7/365 overvågning. Hvis du har behov for køling til et serverrum, er Aircold den rette at kontakte. Aircold leverer markedets bedste løsninger. Løsninger er bl.a. baseret på inrow rackcooling, inrack køling, cubekøling samt downflow køling. Vi designer altid den mest optimale løsning til det konkrete datacenter. Markedets mest energirigtige løsninger, der kan garantere frikøling i over 90% af tiden.

Aircold Køleanlæg
Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20803703
P nummer: 1004519555

Kontaktperson

IW
Ib Wagner
Adm. direktør
+45 22315329 aircold@aircold.dk

Send til en kollega

0.062