23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Troldtekt tilbyder gratis seminar: Regn med den gode lyd

Hvad betyder materialevalget for akustikken? Og hvordan beregner du efterklangstiden allerede på tegnebrættet? Med et akustikseminar fra Troldtekt kan din tegnestue helt gratis komme nærmere den gode lyd.

I løbet af fire timer bliver I klogere på materialer og tekniske termer inden for akustik. Seminaret veksler mellem oplæg fra fagfolk og konkrete øvelser.

Katja Viltoft, seminardeltager fra JJW arkitekter udtaler;
– Akustik er et emne, vi som arkitekter ved alt for lidt om. Derfor har vi været glade for på Troldtekts mini-seminar at få en seriøs introduktion til grundlæggende begreber som efterklangstid, STI -værdier og frekvensområder.


Foreløbigt program
- Om akustik og arkitektur, oplæg ved akustiker Jan Voetmann
- Introduktion til Troldtekt akustikberegner
- Øvelser med Troldtekt akustikberegner
- Opsamling på øvelser samt afrunding


Hos jer eller os – I vælger
God akustik kan tænkes ind i byggeriet allerede på tegnebrættet, og derfor tilbyder Troldtekt seminaret ’Regn med den gode lyd’ hos jer eller i vores lokaler i Aarhus.
Arrangementet, der kan foregå formiddag, eftermiddag eller efter fyraften, kræver minimum 15 deltagere. Flere forskellige tegnestuer må gerne deltage sammen i arrangementet.


Interesseret?
Hvis et gratis akustikseminar er interessant for din tegnestue, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Niels Kappel fra Troldtekt A/S på tlf. 8747 8127 eller nka@troldtekt.dk.

Klik her for at læse mere om akustikseminaret "Regn med den gode lyd".

Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45810011
P nummer: 1011753120

Send til en kollega

0.078