23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find dit niveau med radarmåling fra Løwener

Ny metode til måling af væske- eller pulverniveauet i tanken

LTDR er en ny kabelført radarniveaumåler fra Tecfluid. Tecfluid producerer flow- og niveaumålere fortrinsvis at syrefast rustfrit stål, men også af både kunststof og ædelmateriale.

TDR betyder Time Domain Reflectometry. En højfrekvent elektromagnetisk impuls udsendes langs kablet eller stangen, som hænger ned i tanken og reflekterer på overfladen af væske- eller pulverniveauet. Tiden måles og er derved et udtryk for niveauet i tanken. Radarmålere kan have problemer med refleksion ved væsker med meget lave dielektricitetskonstanter, bl.a. nogle opløsningsmidler, olier og kulbrinter. LTDR er imidlertid i stand til at måle på væsker med dielektricitetskonstanter helt ned til 1,8 og med koaksialprober helt ned til 1,4.

Forskellige målelængder
LTDR leveres i tre udførelser: Én med fleksibelt rustfrit kabel (4 eller 6 mm) til måling helt op til 20 m og én med fast stang til måling op til 3 m og endelig koaksialproben, som kan bruges i tanke på op til 6 m.

Også til vanskelige tankgeometrier
Radarniveaumåleren har en god nøjagtighed, bedre end +/- 3 mm og en gentagelsesnøjagtighed bedre end 2 mm. Opløsningen er 1 mm. Måleren er særdeles velegnet til vanskelige tankgeometrier – høje, små, smalle …

Procesparametre og tilslutning
LTDR måleren er beregnet til følgende procesparametre: Maks. 40 bar, maks. 150°C og viskositeter op til 5.000 cP.
Forstærkerhuset er IP68 beskyttet, og måleren har ATEX godkendelse. Måleren leveres med eller uden display for forsyningsspænding 12 – 30 VDC, HART kommunikation, 4/20 mA analogudgang (4 leder) samt 1 programmerbar alarmudgang for niveaugrænseværdi.
Procestilslutning som flange eller gevind.

Flyderniveaumålere
Tecfluid producerer flyderniveaumålere af forskellige materialer, by-pass niveaumålere med magnetstrips samt niveaumålere efter Arkimedes princip. LTDR måleren kan også monteres i by-pass målerens målerør i stedet for flyderen, eller i parallelt målerør, så den visuelle visning bibeholdes.


For mere information kontakt:
Lars Nissen-Petersen - tlf nr. 43 200 310 - e-mail: lnp@loewener.dk

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Send til en kollega

0.101