23948sdkhjf

Forhandlingen af populær bindemaskine flytter nu til Gottfred Petersen A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Handelsvirksomheden Gottfred Petersen A/S fører nu den populære bindemaskine RB397.

Hos Gottfred Petersen A/S er salgschef Klavs Moesgaard Hansen meget tilfreds med tilføjelsen til virksomhedens produktsortiment: ”RB397 er uden tvivl den bedste bindemaskine på markedet. Jeg tror, at alle, der arbejder med binding ved, at RB397 er et nemt og effektiv kvalitetsværktøj. Det er et værktøj, vi længe har ønsket at kunne tilbyde vores kunder”.

Han fortsætter: ”Med RB397 i sortimentet kan Gottfred Petersen A/S nu præsentere et komplet program, og vi kan med rette kalde os totalleverandør inden for bindeopgaver. Som indkøber hos entreprenører eller elementfabrikker behøver man altså kun handle ét sted”.

”Forhandlingen af RB397 er en del af en aftale mellem Gottfred Petersen A/S og Ottensten A/S, der også omfatter salg af MAX bindetråd, samt alle modeller af MAX bindemaskiner. Det er en aftale, vi sætter stor pris på, og vi stolte over at være valgt som samarbejdspartner til elementfabrikker og entreprenører”.

For at fejre forhandlingen af RB397 har Gottfred Petsern A/S valgt at sammensætte en kampagnepakke, der inkluderer både bindemaskine og tilhørende tråd: ”Det er ikke hver dag, at vi laver et scoop som dette. Og vi synes, at det fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Når vi opnår en succes, skal det også komme vores kunder til gode”, slutter Klavs Moesgaard Hansen.

For yderligere informationer kontakt venligst salgschef Klavs Moesgaard Hansen på tlf. 63 41 12 72 eller mobil 26 87 72 02. Klavs kan også træffes på kmh@gottfred.dk. Se også www.gottfred.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.109