23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar op til 50% på ventilatoreffekten.

Styr ventilatoren i VAV-Anlæg efter behovet i de efterkoblede VAV-bokse. Spar den normale fortryksregulering sænk strømforbruget med op til 50% og samtidigt øges komforten for brugerne.

Intet unødigt strømforbrug
I dag bliver de fleste ventilatorer indreguleret efter at selv den fjernest beliggende VAV-boks har tilstrækkeligt fortryk. Da de resterende Bokse har et højere fortryk end nødvendigt bliver disse nødt til at lukke spjældet for at opnå det ønskede tryk. Dette kan give støj, forringer reguleringen og forbruger unødvendigt meget strøm.
Behovsorienteret systemløsning
Med MP-teknologien fra Belimo kann ventilatorydelsen styres målrettet efter det effektive behov. Spjældpositionen i VAV-boksene bliver registreret over MP-bussen og videregives til Belimos Spjæld optimiser COU24-A-MP. Disse spjældpositioner tjener som reguleringsparameter til energieffektiv styring af frekvensstyrede ventilatorer. Referencen er det mest åbne spjæld. Forbrug, kanalstøj, driftssikkerheden og regulering kann dermed optimeres. I de enkelte rum sørger regulatorer – som f.eks CR24 – for behovsstyringen.
Spar energi op penge
Energibesparelse gør det nemmere at overholde de altid strammere EU-regler for energiforbrug. Med denne løsning bortfalder omkostningerne til tryk-regulering og der spares på ledningstræk med MP-bus. Derved kann man opnå en kort tilbagebetalingstid også på små og mellemstore anlæg – både ved nybyggeri og renovering.
Denne løsning kann anvendes ved forskellige anlægskoncepter (CAV, VAV eller kombineret). Den forkonfigurerede Ventilator optimiser gør idrifttagning nemmere.
Yderligere info: www.belimo.dk

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Send til en kollega

0.125