23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhedsbrev fra CDLIGHT, Oktober 2007

CDLIGHT var vært ved et par spændende erfamøder omkring brugen af Inventor sammen med PDM systemerne Meridian og Teamwork. Flere gode tips and tricks fra Autodesk, bl.a. subscription. Husk vores åbningsreception d. 2. november på Marsalle 38.

Siden sidst

Byggeriet af vores nye kursusfaciliteter går hastigt fremdad, og vi glæder os til at byde jer velkommen ved en reception d. 2. november. Mere herom i næste nyhedsbrev.

Erfa møder

September er allerede godt på hæld, og den sidste tid har - heldigvis- været præget af stor travlhed i markedet, nemlig ude hos jer kunder.

Trods travlheden var fremmødet til vore to erfamøder rigtig pænt, og vi vil gerne takke for de engagerede indlæg som I brugere kom med. Formålet med erfamøderne er jo netop erfaringsudvikling mellem jer brugere, så derfor er det altid spændende at høre om hvordan I hver især bruger programmerne. At I derefter kan sparre dels med hinanden og dels med os, skulle gerne gøre brugen endnu mere optimal.

Inventor Erfamøderne i september handlede ud over Inventor denne gang om dokumenthåndtering med programmerne IC Teamwork og IC Meridian fra BlueCielo, som blev præsenteret ved Jacob Frederiksen her fra CDLIGHT.

Husk at næste gang vi holder erfa, vil det foregå på Sjælland, nærmere info herom følger.

Klik her
Flere fordele med subscription!

Vi får mange henvendelser og spørgsmål vedr. fordele ved at tegne subscription. På vores hjemmeside findes et FAQ om dette. Der er nu nye muligheder for at bestemme hvorledes du ønsker at arbejde med dine licenser.


• Home Use

En længe ventet nyskabelse for mange. Især måske for folk med små børn, hvor hjemmearbejde kan være nødvendigt og med kort varsel. Home Use indgår i subscription, og det giver dig frihed til at arbejde hjemmefra, når det er nødvendigt.

• Extra Territory Rights

Denne ordning giver dig ret til at benytte din egen licens på et andet kontinent i en periode på 90 dage. Vi forventer at dette vil være specielt interessant for mange tekniske konsulenter som ofte er på langfart, når de besøger kunder i andre lande.

Du kan hente mere info på linket herunder.:

Klik her

Godt brugersite
På nedenstående link kan du finde et godt sted at dele erfaringer med andre brugere.

http://discussion.autodesk.com/index.jspa



Manufacturing community - Autocad Mechanical
På Autodesk.com kan du nu som Mechanical bruger hente flere tips’n’tricks på bloggen

Her kan man få gode råd om hvordan man arbejder så effektivt som muligt med AutoCAD Mechanical og du kan også læse de seneste nyheder.

Link til bloggen: Klik her

Servicepacks til Inventor R2008 og Autocad
På linket herunder kan du hente de sidste nye servicepacks fra Autodesk til Inventorpakken.
Klik her

Nyt fra CDLIGHT kursuscenter

Så er undervisningsmaterialet fra Autodesk på trapperne, og vi vil derfor være klar med kurser i Sheet Metal og Inventor 2 medio oktober. Interesserede opfordres til holde øje med kursuskalenderen, som du finder herunder.

Klik her

Med venlig hilsen
Marketingafdelingen
Malene Lyngesen Grønne

mlg@cdlight.dk




Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.064