23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv slibning med nye filmrondeller

Norton lancerer et nyt sortiment som har rygmateriale af film. De nye rondeller som hedder Pro film Q275 er mere modstandsdygtig og giver højere afvirkning en konventionelle rondeller.

Rondelsortimentet Norton Pro Film (Q275) er specielt udviklet i overensstemmelse med de seneste krav for anvendelsesområderne hos slutbrugeren. Det nye sortiment af rondeller med filmryg fra
Norton er behandlet med No-Fil®-stearat oven på et slibemiddel af højtydende aluminiumoxid.

Rondellerne er robuste og slidstærke, samtidig med at tilmætning og ophobning af støv forebygges under alle slibeopgaver. Den superglatte og fleksible filmryg sikrer et ensartet slibemønster og er den perfekte løsning, når der ønskes en fejlfri overflade.

Filmryggen sikrer en kombination af riv fasthed og samme høje ydelse som papirrondellerne Norton No-Fil®, samtidig med at der opnås en glattere overflade ved alle slibeopgaver. Dermed reduceres behovet for efterfølgende slibning eller udjævning, og efterbearbejdning er ikke nødvendig. Filmrondeller giver et ensartet slibemønster, så poleringen tager kortere tid, hvilket giver en samlet kortere arbejdstid. Norton Pro Film er en meget alsidig rondel til alle tørslibningsopgaver.

Nortons Pro Film rondeller har 15 støvhuller med velcro ryg. De findes i kornstørrelser 80-1500 og ideel til tørslibning. Rondellerne har et bredt anvendelsesområde som slibning af primer og lak til auto branchen, slibning af gel-coat og kompositmateriale i værft- og vindmølle industri samt slibning og finish på malede og lakerede overflader i træindustrien.

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Kontaktperson

Saint-Gobain Abrasives A/S
Kundeservicemedarbejder
+45 46755244 ordre.sga.dk@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.141