23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Enkel overfladebehandling med nye rondeller og bagskiver

Nortons overfladebehandlingsrondel Rapid Prep lanceres i ny udformning med løst centerhul, hvilket gør samme rondel kan anvendes på bagskive med centermøtrik eller på bagskive med velcro.

Desuden lanceres en bagskive med velcro og centreringsstifter, som giver let og præcist montering af rondellen og lavere vibrationsniveau.

Nortons overfladebehandlingsrondel Rapid Prep anvendes til fjernelse af overfladedefekter, slibemærker, rust, korrosion, rengøring, lettere afgratning af kanter mm. Rapid Prep rondellerne findes også i Vortex udgaven, som kombinerer arbejdshastighed som ved en grov rondel, med overfladen af en fin rondel samt halvere bearbejdningstiden.

Nu lanceres disse rondeller i ny udformning med et løst centerhul til anvendelse på vinkelsliber.
Dette gør at rondellerne kan anvendes på bagskive med velcro med eller uden centreringsstifter eller på bagskiver med centermøtrik til fiberrondeller.

Ved anvendelse af bagskiver med velcro lader man helt enkelt centreringshullet blive i rondellen og ved anvendelse med bagskiver til fiberrondeller eller bagskiver til velcro med centreringsstifter, trykker man den blot ud. I det nye sortiment indgår bagskiver med M14 gevind og velcro med centreringsstift. Disse bagskiver giver væsentligt lavere vibrationsniveau, hvilket giver bekvemmelig slibning samt enkel og hurtig montering.
De nye rondeller findes i dimensionerne 115, 125 og 178 mm, og bagskiver i 115 og 125 mm.

For mere information kontakt Saint-Gobain Abrasives A/S

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Kontaktperson

Saint-Gobain Abrasives A/S
Kundeservicemedarbejder
+45 46755244 ordre.sga.dk@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.062