23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S

Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S har investeret i endnu en ”Multitaskmaskine” med Motoman Robot

For at imødekomme en stigende efterspørgsel på bearbejdning af komplekse emner, har Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S valgt at investere i endnu en ”multitaskmaskine” - en MULTUS B400 W - som supplement til deres ”gruppe” af multimaskiner, som nu består af to MacTurn 50, en MacTurn 350 med Robot og to Multus B400 hvor af den ene har robot og bagdrejespindel således komplekse emner kan færdigbearbejdes i en arbejdsgang.
Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S har gennem længere tid haft en meget høj belægning i deres produktion, blandt andet på bearbejdning af komplekse emner. Med investeringen i MULTUS B400 W bliver virksomheden mere fleksibel og får mulighed for at erhverve flere nye kunder med behov for multibearbejdning af sofistikerede emner.
Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S er færdig med implementeringen af en opkøbt virksomhed, som har tilført Vagn Pedersen Maskinfabrik ”mennesker, viden og maskiner”. Maskinerne omfatter bla. et horisontalt bearbejdningscenter - OKUMA MA600 med 6 paletter samt flere maskiner med automatisk ladning og robotter.
Se komplet maskinliste på vores hjemmeside. www.vpm-hatting.dk

VP Maskinfabrik A/S
Smedebakken 12
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58483419
P nummer: 1010407245

Send til en kollega

0.078