23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny CUT+COOL bore- og skæreskum

Ved boring med traditionel boreolie på lodrette stålflader løber olien oftes af emnet. Derfor introducerer Würth Danmark A/S nu en ny CUT+COOL bore- og skæreskum til alle typer af metalbearbejdning.

Høj køleevne
Udover at være optimal til lodrette flader udmærker det nye bore- og skæreskum fra Würth sig også ved at have en høj køleevne. Og netop fordi skummet ikke løber af, giver det en effektiv boring hver gang. Derfor hedder skæreskummet CUT+COOL.
– Det nye CUT+COOL bore- og skæreskum er højaktivt og højtydende og forebygger varmeudviklingen under boringen, fordi skæreskummet trækkes med ind i hullet, hvor der er brug for den høje køleevne. Det betyder, at smøringen er optimal under hele processen, og at boret er nemmere at få igennem metallet, forklarer Jan Blaabjerg Astrup, produktansvarlig hos Würth.

Effektiv arbejdsgang
Udfordringen med traditionel skæreolie, der løber af emnet betyder også, at det er nødvendigt at tilføre skæreolie hyppigt, hvilket øger forbruget og besværliggør arbejdsgangene.
– Den nye bore- og skæreskum har høj vedhæftningsevne og skal derfor kun tilføres få gange sammenlignet med traditionel skæreolie. CUT+COOL bore- og skæreskum bliver, hvor det skal og er derfor ekstremt drøjt i brug, forklarer Jan Astrup og fortsætter:
– Det betyder, at effektiviteten øges væsentligt, og det har positiv effekt på produktiviteten på især større montageopgaver.

Nem håndtering
Set i forhold til både skæreolie og –pasta er det nye CUT+COOL bore- og skæreskum meget let at håndtere både under og efter opgaven.
– Man kan også få skærepasta til lodrette opgaver, men her opstår der let det problem, at spåner og skidt fra boringen ender på penslen og dermed i skærepastaen. Det undgår man fuldstændigt ved at anvende vores nye bore- og skæreskum. Samtidig er det nemt at vaske resterne af skummet væk med vand, når opgaven er udført. Produktet er desuden delvist biologisk nedbrydeligt og indeholder hverken svovl, tungmetaller eller harpiks. På den måde kan man gøre miljøet en tjeneste, fordi det ikke er nødvendigt med yderligere kemi til at rengøre emnet efterfølgende, slutter Jan Blaabjerg Astrup.

For yderligere information kontakt venligst Würth Danmark på tlf. 79 32 32 32.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2013 var omsætningen på kr. 675 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 65.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.094