23948sdkhjf

Højstyrkebetonfliser på et helt nyt niveau

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

Højstyrkebetonfliser på et helt nyt niveau

Alle kender betonfliser, men ingen kender betonfliser med samme styrke og enestående kvalitet, form og overflade som højstyrkebetonfliser fra Contec Prefab. Vores mål har været at fremstille unikke fliser i højstyrkebeton med overflader der giver mulighed for tilpasning af struktur, farve, størrelse og form uden at dette har dramatisk indflydelse på prisen. Vi glæder os derfor til at samarbejde med netop dig om unikke fliser efter dit ønske eller at levere fra vores store program af standardfliser til attraktive priser. Vi har igennem flere år udviklet og optimeret recepturer, forme, kanter, og udviklet perfekte efterbehandlinger af vores fliser.

En række patenter og patentanmeldelser gør, at vores unikke fliser fremstilles i en hidtil uset kvalitet, i en automatisk proces med en form- og produktionsteknologi der er specielt udviklet til formålet. Højstyrkebetonfliser fra Contec Prefab opnår igennem denne proces en helt ekstraordinær kvalitet med frit valg af overflader varierende fra standard glat, struktureret ru eller højglans.

Højstyrkebetonfliser fra Contec Prefab leveres i en række standardfarver. Specialfarver leveres på bestilling tilpasset netop dine personlige ønsker.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11