23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En helt ny generation af montagehandsker ser dagens lys

Gode montagehandsker er en uundværlig del af godt håndværk. Nu introducerer Würth Danmark A/S en ny generation af den populære TigerFlex montagehandske. Handsken med tilnavnet Ergo er 5 centimer kortere og stopper derfor ved håndleddet.

Würth har altid haft en tradition for at gå i detaljer – hvad enten det drejer sig om værktøj, befæstelsesmaterialer, arbejdstøj eller sikkerhedsudstyr. Würths videreudvikling af den populære TigerFlex handske er da også et resultat af minutiøs innovation, tests og løbende samtaler med håndværkere og deres daglige udfordringer.

Målet var enkelt for udviklerne hos Würth. Hvordan tager man en moderne succesfuld montagehandske og gør den endnu bedre?

TigerFlex Ergo - kortere er bedre i længden
Helt centralt for den nye TigerFlex Ergo montagehandske er den opdagelse, at mange håndværkere bruger tid hver morgen på at klippe manchetten af deres handske. Produktchef Carsten Randrup fra Würth forklarer: ”Håndværkerne synes ganske enkelt, at det giver langt større komfort og bevægelighed, når handsken er kortere – det var også tilfældet med vores TigerFlex.”

”Når handsken slutter ved håndleddet kommer de ikke til at svede ved håndleddet, som ellers. Handskerne kommer heller ikke til at nive i hårene eller være i vejen for jakkeærmerne. Kortere handsker giver helt enkelt en række praktiske fordele. Problemet var bare for håndværkerne, at handskerne hurtigt trevler op, når man klipper i stoffet og dermed også kommer til at sidde dårligt, supplerer Jan Mathiesen, der har været produktudvikler på handsken.

En god handske sidder godt på hånden
På baggrund af den viden er det ikke bare en ny kort handske, Würth har udviklet, men også en særlig forbedret elastik, der automatisk får handsken til at slutte tæt om hånden og giver bedre ergonomi.

”Vi ved, hvilken betydning pasform og komfort har for håndværkerne i det daglige, og den særlige elastik gør en kæmpeforskel. Det har vi allerede mange tilbagemeldinger på fra de håndværkere, der har fået lov at prøveteste den”, siger Jan Mathiesen. Han fortæller, at netop fordi den korte TigerFlex Ergo sidder så tæt, giver den større bevægelsesfrihed og fjerner den daglige irritation over, at handsken kommer i vejen for arbejdet.

Fremtidens måde at lave handsker på
Den nye korte TigerFlex Ergo er allerede blevet patentanmeldt af Würth og forventningerne er store op til lanceringen den 1. april. Handsken vil kunne erhverves hos Würths sælgere, i Würth butikkerne, i e-shoppen eller bestilles hos kundecentret på tlf. 79 32 31 70.

”Meget tyder på, at håndværkere har ventet på en handske som netop TigerFlex Ergo i årevis. I den forstand ser vi den også som fremtidens måde at lave handsker på – og vi er ikke i tvivl om, at den vil sætte en ny standard i markedet”, slutter Jan Mathiesen og Carsten Randrup.

For yderligere information kontakt venligst Würth Danmark på tlf. 79 32 32 32.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2013 var omsætningen på kr. 675 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 65.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.062